Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li zamjena za Avdiju + vasa doplata ?
napises AVDIJA na bilo koju nogometnu vijest i dobijes lajkove
pa da isprobas teoriju jel?
vidis da radi :D
HAHAHAHAHAHAHA !!! što arapi furaju menaDŽera u življaka !
Jedini klub koji gotivim u francuskoj je St Etienne, i steta sto ne igraju ligu prvaka oni svake godine jer imaju tri puta bolje navijace naravno zbog igre i zbog njih gledamo fudbal, bodre svoj klub uvijek na najbolji moguci nacin jednostavno navijaju srcem, trenera imaju vise nego odlicnog i steta stvarno..a PSG jeste ime i nisu ulozili kao npr Manchester City sasvim dovoljno da budu tu gdje jesu...sjetimo se Manchester City kako je ulagao PSG je po ulaganjima kao i Barcin ili Realov deficit nekih 500 miliona ali samo akd PSG kupi je vjestacka ekipa a kad Real i Barca potrose onda je to opravdano ma daj, likovi nisu nijedan transfer platili vise od 80 milki....Leonardo i Ancelotti su ih bili doveli u red i to se vidi i dan danas igraju po PS-u to govori i cetvrtfinale LP-a prosle sezone.
ovi milijarderi iz Pariza bacaju se parama ko budale čuj 97 miliona. nikad neće shvatiti ovi iz PSG-a,Man CItya,Čelzija,Monaca da neće nikad imati reputaciju i ugled kao velikani iz Evropskog nogometa kao što su Real M.,Manchester utd, Barcelona, Milan, Bayern, Ajax, Liverpul, Inter,Porto, B.Dortmund niti će ih kad stićii u broju trofeja
Dzeko vrijedi vise.
Provjereni izvor informacija - France Football ...
da nije malo?
28 miliona realno...