Argentinac ipak zazire od Francuske
0
PSG nudi Tevezu 10 miliona eura godišnje plate
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
e ovo se zove slobodno novinarstvo slobodno napises sta god hoces :D makar i netacno :D prosla su tamna vremena bivse juge...nataknem ga ko je upalio svjetlo :D
Jel to znaci da je Ajfelov Toranj u Liverpoolu ? :(
Koji je ovo nepismen covjek pisao clanak da mi je znati ? Maknite ga odmah !!! Cuj iz Liverpool.a ahhahahhahha
u fk laktase imat ce tamo viljamovkui i prasetinu od laktasenka
hahahahahahahahahahaah hahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahaahha hahahahahahahahahahahahahah jeb.em te u profesiju!!!!
1-nije iz Liverpola 2-Tevez trazi njima 10 mil. da potpise a ne oni njemu!! Totalne dezinformacije,novinarstvo na visokom nivou nema sta!!!
iz kakvog Liverpoola sviju ti?
PSG - poznati klub iz Liverpoola! :)))))))