Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de hajde u naseg Zelja igraces u LIGI PRVAKA PROTIV MANCHESTERA INTERA , REAL MADRIDA
Dva samo miliona za Spahica,nije kao Dzeko ali vrijedi spahic barem 5 miliona EURA! BIH4EVER!
\"Ne bi otišao ukoliko Montpellier ne dobije obeštećenje od najmanje 2. 000. 0000 eura.“ Volim kapitena svim svojim srcem, ali sumnjam da ce dati obestecenja 20 miliona eura!
ti ocito nemas pojma o fudbalu. pa covjek igra na poziciji u kojoj skoro nikad nemoze da ide u napad a ti govoris da je slab u napadu. spahic je bolji defenzivac neko sto je dzeko napadac. samo sto se odbrana necijeni kao napad pa ispadne da je dzeko nabolji igrac.
neka mu dodaju u vrijednost jos jednu nulu,cuy 2 miliona pa nije caj!
Nije los Spahic,dobar je u defanzivi,u napadu je malo slabiji, dobro igra glavom, izbija i to,ali mu dribling nije bas dobar.
Svaka cast www.SCsport.ba Najjaci ste ,najbrzi ii najrealni !!
Nijedan nije ravan nasem dijamantu Dzeki! BIH4EVER!
Malo je 2 miliona za naseg Maldinija
to je nas kapiten!
Hajd dobro je