Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabijao,nezabijao ja te uvjek podrzavam.Ti si nas taman od govana bio i tako mislim za sve nase igrace.Hvala vam za sve.
Jasta ba ;)
Bravo Dzekice... I da uzmes zlatnu kopacku lige na kraju prvenstva!! Isto tako da skines Schevchenka sa trona u broju golova za repku u kvalifikacijama za sp
Đeko je naš najbolji igrač.
DŽeko
stvarno me ovaj Dzeko ne zanima...i još uvijek smatram da nije neki igrač. za mene je pravi napadač samo onaj koji je kompletan...a prvo što kod njega nisam u zivotu vidio da 1 na 1 pređe protivnika nekom fintom. znači kad bi stao pred banderu ne bi znao da je prođe s loptom. ali bez obzira, igrači se odavno isključivo mjere po golovima i efikasnosti...to mu krenulo izgleda, i to je bitno.
Pa trebalo mu maknuti mlitavog Pjanica i covjek odmah zivnuo.
Džeko Dijamantu!
Sto puta sam rekao da je Dzeko odlican igrac, i da je svaki njegov pad bio iskljucivo psiholoske prirode a ne fizicke. Izgleda da je konacno sazreo kao licnost i da je uspio da obuzda neke unutrasnje probleme sa samopouzdanjem.
Igra Dzekson u poslednje vrijeme k'o moj pajdo Safet Salkic na bajramskim turnirima u Dubokom potoku
@Hapo Hapic ja sam već pisao o njemu "iz navijačkog ugla" pročitaj tu moj komentar, a ovaj sam pisao iz "neutralnog ugla" i istinitog ugla šta trener o njemu misli! Normalno da se radujem,nego šta bih drugo, ali vrijedi i drugu stranu čuti, pa i ti pročitaj šta govori Spalletti!?
MAJ-STO-RE!!!
Pa, dobro ljudi, spustite malo loptu na zemlju! Šta je ovo euforija na Klixu, kao da smo baraž prošli? Ovo što on radi to je njegov posao,on je profesionalac, znači u ekipi je zadužen da daje golove i sve lopte idu na njega! Međutim, Spalleti je, ako ste čitali ipak nezadovoljan njime, više srca i borbenosti mu treba! Zaboravljate možda, ipak je on plaćen 350000€ mjesečno, mora više pokazati, a ne od utakmice do utakmice?! Tako Talijani razmišljaju, za razliku od nas!
Sta bi ti, da negativno pisemo zato sto je dao dva gola? To vi mozda volio!
Dzaba ti je Ibro, Dijamant je sveta krava kod nas Razlika izmedzu Dzeke, Higuaína, Icardia i Carlosa Baccae je da ova trojica imaju 60% bolju realizaciju gol sansi prema whoscored.com Edinu treba u prosijeku 7 suteva u okvir gola da postigne gol. Naravno pozitivno je sto zabija golove ali kao sto Spalletti kaze moze bolje
samo nastavi tako , ako bog da sa 31 godinama jos jednom real madrid ^^
iduce godine*
Džeko je bio i ostao igračina.
Džekson on fire
gdje su sada oni hajvani sto su ga kudili........moje komentare mozete naci prije pocetka sezone kada sam rekao da ce Dzekson biti medju najboljim strijelcima serie A,ima li neko nesto reci,ha