Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odbrana im je katastrofalno odigrala! spaha se gubio ko abdest. krivac za prvi go granade!
Sta vam je ljudi, nisu nasi krivi. Goal.com pise, prema odluci navijaca, i Begovic i Spahic igraci utakmice. Samo naprijed momci!
Spahiću - portugal ti vjeruje. Blage veze nisi imao, rade te ljudi ko da 3 godine nisi igrao. U suštini posljednje dvije godine uopšte Spahiću ne igraš na nivou na kom te zna sva BiH.
kako su jeftino primili oba gola, ali stvarno. sve nesto na odbijenu, odbrana skoro pa se seta po igralistu, nikakvu borbenost nisu pokazali. kaze baho ovo je zasluzeno i da je igrac utakmice onaj napadac granade, ja kazem realno je 1-1 a igrac utakmice je golman granade covjek skino 5 cistih golova... spahic briljirao? ma briljirao je do onog prvog primljenog pogotka, covjek mu kroz noge provuce on se samo okrenu, umjesto da ga nastavi pratit...
kakvom nivou? pa kod prvog gola ispao je ko malo dijete, još sebi nije došao, a i kod drugog mogao je glavom bolje izbiti loptu.
ma baho mi je poceo ici na zivce...glumi previse profesionalnog komentatora pa to sve na kraju ispadne bezveze...a sto se tice sevilje: stvarno neozbiljna ekipa...ali nas spahic na nivou kao i prije
Sabahudine vodis utakmicu kao mrtav covjek. Daj probudi se malo, zainteresuj gledaoce, i to nije slucaj samo sa ovom utakmicom, nego sa svakom... NEKAD si bio najbolji :)
štele-kladionice-štele
Odbrana nam briljira, ne zna se ko je bolji Spaha ili Begovic Sreca da su kaznjeni Papac, Mujdza i Pandza inace bi imali problema u odbrani.