Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal gdje nikšića
jest al na tahitiju i havajima
Ova porodica samo uživa blagodeti dobrog životnog standarda i svaka im cast. nema mi nista ljepše nego sresti naše ljude uspjesne.
Sta je za tebe uspjeh ? Imat milion ili imat dusu...oboje rijetko moze zajedno.
Imati dusu, naravno. Ali o tome nije riječ ovdje, nego o porodici koja je došla da gleda utakmicu i koja može nešto tako priuštiti. To je nešto sasvim normalno za normalne sredine.
prava seljacka obitelj
I tebe je izgleda pravio isti k..ac kao onu dvojicu gore pa voliš pucati minuse i lajati, pročitaj svoj komentar i razmisli kakva bi osoba to napisala.
Išao bih i ja, al mi neda žena i nemam para. I to sa svojom glof dvicom. Bijele boje
kako je ovo lijepo vidjeti da ljudi nisu zaboravili svoju domovinu i da djecu oblikuju na vrijeme
Vake vjesti samo jos mozes naci u BiH. Fakat mozete imati rubriku dokazivanje ciji je veci. Pa svak ko zeli da se pokaze malo, nek vam pise..
nedostajace marijo m da komentarise utakmicu ..pa kad pocne pozdravljat curu iz bihaca ,tetku iz doboja,komsiju iz komsiluka...saznali bi garant i da andorin golman ima strica sto mora prostatu operisati
Trebaš fakat biti lik i po da odeš na gostovanje u Andoru.
Otkako sam ukucao dječiji sic u gugl-tražilicu, "kiks" stranica mi preplavljena sa dječijim sicevima. U pm, moraću ubacit onaj edblok.
Imam osjećaj da se u međuvremenu dijasporci i fizički autoasimiliraju u svom okruženju. Haj sad kaži da nisu pllunuti Danci, potomci Vikinga što haraše onomad po evropskom kontinentu. Srećom imaju dresove, pa skontah. Vaš dragi dijasporac
Mi smo u Evropi...
Dobro je bolan, što si se odmah našo uvrijeđen, malo šale na vlastiti račun nikad nije na odmet.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nAJVATRENIJE PORODICE ONE KOJE SU ZBRISALE NA VRIJEME,HEJ MOJ HIMZO,STA SMO MI KONTALI??
Samin laze. Nece biti 6:0 nego Samine, nego 9:1 . Ovaj jedan ce biti njima poklon jer smo mi Banjalucani divna raja i volimo da poklonimo gubitnicima jedan, njima vrijedan.
Bravo za porodicu Puric
dijasporee
Bas fino. Ugodno sa korisnim.