Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo životati piše \"znade\"??? hahahah ne mogu da vjerujem! :)
bayern je zasluzio titulu gledajuci kroz cijelu sezone....
znade.... docekati sutrasnji finale.... saloma kaloua.... henykes... sram vas bilo, minimalno 3 stamparske ili neke druge greske. gdje ste vi ucili bosanski? u sumadiji?
Pa ZNADE on tako nekad, sto jes\' jes\' :D Jao portala i belaja.
Ja otvorio komentare zbog \" znade\" hahahahahah Jel ovo najpoznatiji portal u BiH? Pa dajte malo ozbiljnosti....
Eh da im je Braco pa da projuri desnom stranom, otres\'o bi Ashley Cole-a k\'o slinu ...
Ljudi ovo Chelsea osvaja, uvjek ekipa koja na guz.oce dodje do finala i osvoji na kraju. Cech na golu, Lampard u sredini i Drogba u napadu i sta\'s vise.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Kladionicari, budite pametni i igrajte u kladionicama Lutrije BiH, ove ostale zajedno duzne drzavi 36 miliona KM....a i lutrija mora pojednostavnit uplatu listica, nadam se uskoro.....
de,nek vas kakav manijak zgodi čime pa da počne opšta tuča... NIJE DA PRIJETIM,AL\' NEK SE ZNA...