Evropska liga
0
Prošli Hajduk i Liverpool
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte zastave ove torcida http://www.youtube.com/watch?v=DR9GukDVRpk
evo vam vaša torcida ustaška
pao sam samo na njima sestre im ustaske
Ovdje jedino cijenim komentar kaćunka jer je čovik iskren, a ovi ostali obične ulizice koje su zapalile našu zastavu, mi Torcida smo pokazali na prijateljskoj protiv Želje sta mislimo o vama!!! A Ibričić Hajdučko srce je više Hrvat, jer samo Hrvati pjevaju od Thompsona pjesmu Herceg Bosno srce ponosno, pa nek se zna!!!!!!
ale aleeee, aleee aleeee o hajduuučeeee
p.s Sretno HAJDUK,Sretno Ibricicu ;)
Kaćunak ti si sigurno neki srbin?? Dok mrzis Hrvate??.... BIH-HRVATSKA
b.u.d.a.l.o. ako te ne zanima sta imas komentarisat.
Pa evropski klubovi, nisu ko ovi naši seljački. A prođe i Dinamo. partizan već prošao. Ne možemo mi to vala vaki kakvi jesmo nikad stić... Oni su za nas ipak pojam u svemu, prave države, možemo se mi qurčiti kolko hoćemo.
Znal neko jesmol mi prosli veceras?