Nedavno i pretučen
102

Proslavljeni nogometaš se predozirao, primljen je u bolnicu drugi put u 20 dana

N. M.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Proslavljeni argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi očito proživljava jako težak period u životu, pošto je danas ponovo primljen u bolnicu.
Kako je objavila španska Marca, pozivajući se na argentinske medije, Lavezzi je u bolnicu Sanatorio Zabala u Buenos Airesu primljen zbog predoziranja i trenutno je na intenzivnoj njezi, gdje ga liječnici pokušavaju detoksicirati.
"Ima simptome predoziranja nakon što je imao dosta porodičnih problema. Njegovi bližnji moraju nešto poduzeti po tom pitanju", rekao je novinar Luis Ventura za America TV.

Uz Lavezzija je u bolnici samo njegova djevojka Natali Borges, dok je njegov sin Tomas na Instagramu pokušao demantovati cijelu situaciju, pa je poručio svima da prestanu "izmišljati stvari".

Lavezzi će sada duži period ostati u rehabilitacijskom centru kako bi se pokušao riješiti ovisnosti o drogama.

Podsjećamo, Lavezzi je u bolnici završio i prije manje od 20 dana, kada je povrijeđen nakon tučnjave s bratom u vlastitom domu u Punta del Esteu, u Urugvaju. Tada je imao ubodnu ranu u predjelu stomaka i prelom u predjelu ključne kosti.

Nakon pregleda se avionom vratio u Argentinu, a sada je u novim nevoljama.

Lavezzija ljubitelji nogometa najbolje pamte po igrama u Napoliju i Paris Saint Germainu, ali i u dresu reprezentacije Argentine za koju je nastupio 51 put. Karijeru je okončao prije četiri godine.