Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah, kompleksasa sto se javljaju... :) Muka ih pojede, trofeji im pojedose iznutrice... Patite dusmani jedni, i ove godine gledat cete Zelji u ledja... ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
Ja bi mislio da je Old Trafford da ne pise Grbavica :D
Mi bar imamo svoju aplikaciju, stadion, a bogami i trofeja! Jedi te se viršlice ;)
Fakat je ružan, pogotovo ona južna tribina, isto ko iz onih emisija 30 god poslje ljudi i sl.
Šta ima u pitarskom salonu? Frižider sa jednom viršlom. Pitari se trebaju preimenovati u Viršlare
plavi salon sa trofejima zeljeznicara...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...jaki trofeji u picku materinu...a stadion u rangu onog rudara iz breze...jad i cemer od kluba...
joj, evo pogledao sam bas: TRIBINE su OCAJNE, stolice NIKAKVE, posebno je jadno pogledati ove nenatkrivene dijelove stadiona i tribinu gdje je lokomotiva, oronule tribine, a PLAVI SALON sa najjeftinijim LAMINATOM, prozori ofucani..... ......... stvarno, SRAMOTA !!!!
Stvarno, nisam navijac Zelje niti Sarajeva, ali stadioni i infrastruktura u BiH su na ivici KATASTROFALNOG !!! To vazi i za stadione Borca Banja Luka, Tuzla, Bihac, Mostar Bijeli Brijeg i Vrapcici, a samo mislim da stadion Sirokog Brijega jedini ispunjava neke osnovne norme, od svlacionica do tribina... SRAMOTA !!!!
jedini stadio na svijetu na kojem je nekog ujela zmija, i na kojem je neko stao na minu, ovaj golubarnik treba sravniti
Ša ima u lješevu, *** li ti radovan karadzic majku kopile krstasko, i on ga je palio i rusio nije ni cudo sto tako pisete kad svi znaju da vam je bio psiholog, mater ti *** pelcovanu....
Ti sine izgleda nemas pojma da je ovdje bio rat,da je stadion bio zapaljen a teren prekriven minama. I ja debil pa ti objasnjavam kulturno...ma treba ti mamu sravniti ponovo!
RUPETINA, na kojoj moras pisat tamo gdje treba da stojis.Prosli put mi drotkinja ugleda pitona,isfura se djevojka.Sto vam to treba u 21 vj.
Da vidis kolika ti je RUPEINA kod mame, RUDNIK MRKO UGLJA JE NULA BODOVA ZA NJU...
sta se ba Kemale lozis *** ti djete retardirano, ja tebi govorim istinu u boxu za gostujuce navijace nema wc *** ti mamu raspalu odvratnu.Kurcino hoces sadake pa da i wv dobijete.Jebem vam sve prosjacko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja stadiona i sile, mene bi bolan bilo sramota ovo nazvati stadionom.
stvarno JADNO
Kokošinjac :D
prosetaj ivicinim grobom usput se poseri , i ebi djildine kcerke kurvetinee treba i njih na snajper
zenicko-pitarski komplex kad proradi tastatura najvise ispasta, mnogo si zajeban internet huligan. Sisaj miDole da se malo smiris, istraumirani djecace.... limVo te ljoŽe!!
Ne rise Kemale,jao kao pitar respektujem Ivicu,to sto bacamo sale na amawow racun su sale. Ovaj je vjerovatno iz cernobila il glupave tuzle.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Samo nebo je granica
Biće jednog dana, sve su prilike, samo treba da se pojavi kakav šeik, i gotovo. I onda jurišamo na finale lige prvaka.