Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha može samo WMA
rekao mu Mamic: Momak, ti dobro udaras desnom al meni treba neko ko moze i lijevom....
Ovaj je stokrla!
Koji su to sad komentari losi o Spahicu da covjek nepovjeruje. A sto se tice Brace. Da je izgarao I 70% u repki kao sto je izgarao 120 % za Bayern bio bi I on cjenjen. Ja ga nisam cjenio jer je uvjek za repku igra kao da je neko moranje a ne zelja. Da svi igraju I daju srce na terenu kao Spaha bili bi mi jos jaca repka.
Dođi ti u BiH ligu i dugoročno si riješio problem što se angažmana tiče
U kik boks.
na kraju će u famosu završiti
svica, austrija, belgija, italija, turska, grcka, rusija....ima gdje uzeti pare... Nisam BH navijac ali ovaj Spahic definitivno boluje od srpskog fudbalskog sindroma. U klubu je vrh a u reprezentaciji u najboljem slucaju prosjecan, sto ne bi bio problem, da ne pravi sra.nje kao i ovi nasi tipa Vidic.
Spaha kingu samo nemoj u TURKISH LIGU,,,,,,,,,,
Spaha je kolateralna šteta Njemačkog nogometa/fudbala. U Njemačkoj je normalno kada im izbornik/trener reprezentacije i pola tima pripadaju gay populaciji ali nije normalno kada se Spaha malo pošlaufa sa tim istim pederčićima. Zato Spaha u Tursku i samo šlaufaj.
Kolasinac nije....to zaboravi!
Spaha treba otici u Katar jer je vec na zalasku karijere. Tamo ce ionako igrati miran nogomet, a pare ce mu ''padati sa neba''. Ali realno moze odigrati i sezonu u nekom malo jacem klubu.
sam pao -sam se ubio....
Uh, jesam se nasekirao, al ono pravo :) :) :) Bolje mu je bilo gdje nego u Dinamu
Pa ima li kakva druga slika nego ova gdje je krvav
Koji ce moj u dinamu nakon leverkuzena