Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE SE MOŽE KUPITI OVA KNIGA?
to je sto posto super
respek mom profesoru asimu bradicu, poznajem njegov rad i cast mi je sto sam slusao predavanja ovog covjeka. Nadam se da ce nasi narcisoidni treneri kojim se strucnjaci nude za pomoc shvatiti da to sto su oni radili prije 20 godina zastarjelo i samo uz ovakve ljude i neizmjeran talanat mozemo doci do vrhunskih igraca.
Mislim da je ovo prava stvar, ova knjiga, odlično, treba je kupiti ili naručiti preko interneta!!!
Poznavajuci profesore Markovica i Bradica koji su najbolji profesori koje sam ikada imao , siguran sam da je knjiga vise nego vrhunski uradjena . Svakako , jedva cekam da bude u prodaji :)
Pozdrav, knjigu mozete naruciti putem web stranice \"http://www.nogometnitrening.com/\" a promocija knjige za BH trziste je u ponedjeljak 05.01.2008, tako da ce se nakon tog datuma moci kupiti i u kod nas, mislim da je OPRESA uzela prodaju knjige, tako da ce je biti i na trafikama.
moze li se negde i nekako naruciti ova knjiga, mislim moze li da se kupi...?