Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to sve zavisi kako se stvari postave. realno bi bilo reci da su imali srece da doguraju do penala, sa obizorm na igru, posjed lopte, uspjesne pasove i zalaganje. prije ce biti da su italijani bili peh jer su isli do penala.
KAKO TO DA RONALDO OBA PUTA DONESE POBEDU PORTUGALU SA ISTOM FRIZUROM AKO ME RAZUMETE ŠTA ŽELIM DA KAŽEM OVIM KOMENTAROM
majmuni stavili ste dva puta klip iz 2006
nije ni trebalo doci do penala, jer su utakmicu trebali izgubiti u regularnom dijelu
Da su prosli bilo bi prokletstvo..nisu vala nista pokazali. Bravo Italijani
kakvo ba prokletstvo, ne znaju penale da pucaju i to je to. !
Nije prokletstvo tri lava nego tri vlaha .
Ispasti na penale jednom, dvaput ili cak tri puta moze biti slucajnost, lutrija, desavalo se to mnogima. Ispasti na penale 6x u roku od samo 20 godina znaci da si mentalno slab i da iz nekog razloga ne vjezbas izvodjenje yebenih penala. Samim tim ostaje nejasno zasto su se onoliko branili i cekali penale.