Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penal madrid ponudio 80 milioncica
ne pricam sa djecom,molim te odstupi
@skytech bajern ga pusi zadnje 3 godine od spanaca a i ti s bajernom 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma 'ta ce Pjaca sad nesto glumit',amidzinog Tinu je Inter davno trazio :)
Trebalo bi Mamića za premijera Hrvatske postaviti.Čovjek odredi sastav protiv Španije i oni ih dobiju.
Marko Pjaca je protiv Španjolske imao 7 uspješnih driblinga iz isto toliko pokušaja. Cristiano Ronaldo u tri utakmice grupne faze ima 1 uspješan dribling. Veliki potencijal.
Pa Hrvati pametni. Ljudi uvijek guraju svoje domace preko reprezentacije pa I'm pomognu pronaco jake klubove. A nasi jadovi odmah pocnu mahalati kada Mesa ubaci nekog iz Sarajeva, Sirokog, Zrinjskog ili Zelje i optuzuju kako je namjesteno da se proda igrac... Pa logicno da jeste jer tako se gradi jaka reprezentacija. Eee da je nama samo ovako pametna politika bila kao Hrvata, ne danas joa igrali isti igraci prije 7 godina, Ibisevic, Medo, Spahic, i ostali. Moramo gurati nase igrac, nemora biti iz lige, ali iz bilo kakvih malo losijih evropskih klubova pa da se mogu reklamirati preko repke. Da li bi se Besic ikad prodao u Everton nakon SP-a da ga nismo ubacili? Istu stvari se sad mora raditi sa Cimirotom, Duljevic, Susic, Hodzic, Itd. Vrijeme je gurati nova imena preko repke kao pametni Mamic. Svaka cast sto je Mesa barem probao sa nekima i vjerujte da ce se dobro prodati i zatim postati bolji igraci cim predju u bolje lige.
De ba izbaci tog amidzinog malog vise iz tih kombinacija. Kao da si placenik pa na svakoj temi o repci stavljas njega u kos sa Cimirotom ili Hodzicem,jesi li ti svjestan sta je Cimirot za Susica? A nikad ga nema u ekipi
Ti bi gurao Susica kojem je 25 godina a nikakv igrac - nidje veze. Hodzic,Ordagic,Duljevic,Grahovac,Zec,Govedarica....to treba gurati,momke od 20,21 godinu a ne ohrdine kao Susic kojem je reprezentacija jedina nada da ga neko kupi. On da bilo sta vrijedi kupio bi ga Mamic dok je bio mladji,za Roga je Splitu platio 4 miliona a prodace ga za 10 minimalno. Gurati Susica koji je blizi zalsku nego pocetku karijere pored nase djece koja srcem igraju nema smisla
ee 20mil ga onaj hoce da proda,u nas u premijer ligi ako igraca rijesis za 300 000€ plafon
Vjerojatno im se sviđa prezime.
a ne tamo neki dzeki