Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Ibraković bio je jedini igrac koji je sa gol linije promašio gol :) tu mu utakmicu nikada neću zaboraviti haha nakon toga vlasnik jedne sumnjive kafane i utjerivač dugova a sada je eto POZNATI trener hahah OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA :)
Druze treneru, e ovako mi u Zenici gledamo stvari,Vi ste iz VELEZA nogirani samo zato sto se niste slagali sa UPRAVOM da pustite ZELJI utakmicu u VRAPCICIMA,elem volio bih kao i svako normalan da nesto napravite u tom klubu ali tesko... 1. u celiku PERCO poznati perac auta odredjuje ko ce sta igrati 2. napaceni SABIC (sportski direktor) igra kako mu se kaze,MENADJERI,UPRAVA,SPONZORI,REKETASI, 3. mislim iskreno da ste o.k. trener ali ako izdrzite 3 mjeseca treba Vam podici spomenik jer sve je to sami bandit i klosar NAPRIJED IBRO
čeeeeeeeeeellllllllikkkkkkkkkkkkkkkkkk
ORAO PAO , PRIJEM. TORPEDO JE ODAVNO ZAKOPAN NAPRIJED CELIK!
Super je vijest!!! Bolje Ibraković, nego Marin Bloudek... A vi pitari, šta je??? Jeste li ljubomorni??? Šta hoćete od nas Zeničana i od Čelika??? Jeste li vi normalni??? likČe volim te!!!
Dobro došao Don Quijote ili ti bujrum JARANE ( zeničko tvrdo R ! )
treba streljati sve ove trenere nase...samo se vrte u krug i kao uvijek neka privilegija, veliki planovi... a sve ublehasi i seoske varalice. Muka mi je od ibrakovica, istuka, malkocevica,odovica i sl. HUSREF JE JEDAN!
ISPRAVKA \"PREDSTOJECIM KVALIFIKACIJAMA\" ;))
VI GA MENI MOZETE MALO USNICAMA:))) SVE NAJBOLJE EKIPI HAPOELA U PREDSTOJECEM KVALIFIKACIJAMA ZA LP:))
Za Alena.............Cizmo je dao ostavku konju jedan,malo se informisi...Frajer konto komplet ljude u klubu promjenuti i dovesti svoje...od cistacice pa do direktora.......
pipo ima traume jer su ga pipali
ovaj pipo je propali abortus
Ja se ložim na pamet, PITARU UZMI ME, TVOJA SAAAAAAMMMMMMM....
Ibrakovic trener hahahahaha....
sretno s novim trenerom i da budete jaci u novoj sezoni