Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Los Zerbos, za tvoju informaciju, naravno ukoliko tvoj retardirani mozak moze da je primi, Bosnjaci su svi oni ljudi koji Bosnu i Hercegovinu dozivljavaju kao svoju domovinu bez obzira na vjeroispovijest. Ako ne vjerujes meni a ti onda procitaj ponesto od istaknutih sprskih istoricara.
Ne kmecite bosnjaci, znate li vi sta drugo ciniti osim kmecanja? Samo vam treba sadake, kmecanja i dzamija i bosnjak zadovoljan haha
ovim slovencima treba jedno dobro balkansko lemanje da se ne zajebavaju vise
ACAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.i.č.k.e purgerske, vidjećemo ih u Mariboru, ako uopće budu smjeli ići tamo.
U Hrvatskoj privode slovenacki sljam jer su pijani. Taj isti sljam dodje u Sarajevo, i u srcu grada skandira one bljuvotine o Srebrenici a nasa bajna policija ih fino zastiti, smjesti u auta (ne vise od petorice u auto, da se ne guraju) i otprati do granice. FUJ kerovi!!