Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravite i Maldinija ;)
ti si gluplji 2 puta nego što si težak ! razumijem da ne voliš real , ali činjenicu da svi ti igrači koje si napomenuo barem trgne poziv iz madrida ne može niko osporiti . nisam navijač reala ali znam da 90% posto igrača na svijetu sanja da zaigra u realu ! pa i naš pjanić hoće i želi u real ! ti si glupane izgleda kraljev netjak pa znaš kako i kome kralj dijeli pare ... ne lupaj više i ne maltretiraj nas svojim glupim frustracijama !!!
kakav ba srpski jezik to ne postoji vise
Il capitano jedan od najvecih swih vremena!!!!!!!
totti je institucija za razliku od reala koji je robovski klub, koji igra na prljav nacin (sve pare koje uloze nadoknadi im kralj, nemoze im nestat, jel to posteno ????)... na igrace tipa totti, gerrard, del piero, zanneti, de rossi, giggs, schols djubre iz madrida mogu samo d**at... veliki pozz
A kako bi znali pravopis, kada ne znaju kojim jezikom pričaju! Riba smrdi od glave... Otvoriti pravopis srpskog jezika, a ne nekih izmišljenih jezika kojima se pravopis piše naknadno i godinama i čiji se lingvisti ne mogu dogovoriti sami sa sobom!
\"PRIJECI\" WTF Ko je tebe ucio pravopis? Svakavih \"wanna be\" novinara u ovoj nasoj drzavi... Al\' kad stela i veze rade nije ni cudo... Jadna nam majka...
hvala kurcu pa nije preso