Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUZNI; SIROMASNI; LOSI - LEVANTE al pobjedise levate :D
leva(n)ti iz levantea oderaše ove halaše iz wc madrida . . . mora da je do dresova, možda su mislili da igraju protiv barce . . .
ma izgubili ljudi jer su pod ogromnim stresom čim vide crveno plave dresove
savjetujem fanove reala da se ne nerviraju radi namjernih provokacija kompleksaša...to je bila loša noć definitivno,real nije mogao dvije lopte da spoji,crveni ponovo isprovociran..treba poraditi na veznom redu i mislim da je marcelo van forme,kriv je za go i ne definisan je,garantujem da je klupa,i u zagrebu je bio veoma tanak...xabi alonso veoma blijed i statičan kao i kompletna ekipa,znači statično...kiks je bio i to se dešava možda i nije loše što se sad desilo a ne kasnije,siguran sam da će murinjo napravit neophodne rokade i doće to polako na svoje...sve je to tako trebalo da bude..
Čuj remi i dva poraza u dva susreta. Volim Sarajevo-x, najsmješniji news portal na svijetu.
Hahahah cry baby cry, aaa jel opet \"but whyyyyyyyyy\" XD XD XD
Simuliranje Di Marie dovede do 2. zutog Khedira.Ko drugom jamu kopa.....:D :D
hihihhihihi
JEL\' OVO DIGITRONOM SNIMLJENO???
I ova spanska liga ce postati k-i-t-a samo zbog reala i barce. Isto kao sto je ronaldo poceo da se baca na svaki kontakt otkako je posato najbolji na svijetu tako se sad baca svaki igrac prvo barce pa onda reala. Al doce i njima neki normalan sudija u LP pa nek se bacaju do sutra :P Za 3 godine ce poredak kvalitete fudbala biti: 1. Engleska 2. Njemacka 3. Brazil 4.Francuska 5. Spanija ako ovako nastave
SJEBA SE REGAL OD LEVATA A POPADASE I KLADIONICMARSKI IDOLOPOKLONICI FASISTICKO-IMPERIJALISTICKOG KLUBA....regal madrid LA MUERTE PONOVO GLEDAJTE BARCI U PETE!!!
placam pice gdje pozelis ! HALA MADRID
slika definitivno najjaca, opet Ronaldo place hahahahahaha
Ovaj ovog tjesi.
jel ovo ova pizda opet cmizdri :P
Posto neobrazovani navijaci Barce svakako ne znaju upotrijebiti ostale rijeci :D
hala, klozet, wc, canifa, poljski zahod, toalet, bathroom, cucavac, sve su to rijeci pomocu kojih pretragom dolazite do gancija ili ti miseva iz reala.