Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvorničanin!
neka, jer sad ce igrat stalno, pa ljetos opet nazad u Sevillu
Uh dobro je prepao sam se da ce glupi malezijac dovesti jos jednu srpsku letvu u sarajevo. Sretno ti bilo u Alavesu , samo dalje od Sarajeva i BH repke !
ti si smece
a kada je zabio gol za repku bio je pravi. i malo pretjerujete sa sarajevom. ok dosao je dobar investitor ali jos nista nije pokazao. vazi ona skoci pa reci hop. nedavno citam komentar korisnika kako prica da ce sarajevo 100% igrati u evropi bla bla. sarajevo je kilometrima udaljeno od lige prvaka ili evropske lige i sada jedan stevanovic ne valja kao pojacanje.
E svasta, pa bolje bi mu bilo da je u Sarajevo dosao, igrao bi u Evropi mozda bi i neko cuo za njega
mogo si u rajvosa komotno da vidi kakvih sela ima u bih i velicanstvenih terena na kojim bi igro