Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nakon sto godina utakmica u kojoj Ronaldo nije bio glavna uloga.....:) Momak je odigrao utakmicu za čistu desetku, vjerovatno će biti jedan od igrača koji će obilježiti novu sezonu Primere:)
Isco je veoma dobar, pronalazi sve igrače sa loptom!
Gledajuci sliku ucinilo mi se da je i Steven Gerrard presao u Real... Kontam u sebi gdje sam ja bio ova dva mjeseca :)
a ko im je kriv kad su otjerali baljića, onakvog igrača & pjevača, pa sad jedva koga da pobijede. mor'o bi imam madridski organizovat' mevlud na stadionu, zbog svih nepravdi koje su učinili našem sokolu & zmaju, da ih uopšte krene
Iz koje ludnice si ti pobjegao ? :D
satira, konjoslave. nemaš s mozgom blage veze, učlani se u biblioteku, nemoj da si papak, moron, obavijesti se šta je zamjena teze, dramski obrat s logičkom greškom
"Naime, tada je nakon asistencije OVOLJETNOG pojačanja Isca"... WTF OVOLJETNOG ccc " novinaru" uzmi ubi pa se pištolj klocu jedan nepismeni!
dobar real,a dobar i betis
samo naprijed sa dobrim rezultatima!!!
sta ti znas Muha :D
jos kad bi klix postavio golove sa tekme...
Draži mi je real zbog Carla Ancelottia. Guraj Carlito...
Maneken pokušao makazicama dati gol i sam sebe napucao u glavu HEHEHEHE Penaldo opet valja biti iza Messija
Napucao sam sebe u glavu i sudija dosudio korner Realu zaboravio sam to dodati
koji si ti hejter, gledam ti profil sve kritike na clanke o realu, ohani malo