Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest masina al ovako treba utrpat na svjetskom prvenstvu ili polufinalu ili finalu lp, bayernu il njemackoj *** real soceidad, almeriu, kazahstan il sta ti ja znam koga, budi mudonja kad treba, ko veliki Zizu, covjek za bitne golove.Makina je al brate gdje su muda kad treba zapeti?
Aj ne seri!!!
Javi se kad odluci nesto bitno, to je samo odlika velikih, jeste igracina al fali autoritet i sposobnost vodstva a to nemos nauciti ili istrenirat, s tim se rodis.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma slucajno, Ronaldo u stvari ne zna igrat, samo pazi na frizuru;) Jadna im je majka ako zapostavi frizera, davace po 6 golova. A Blater ce dobiti mozdani udar od njegovih golova, svaki ga vjerovatno polako ubija radi one glupe izjave...;)
postoji li utakmica reala u spaniji a da i se nesvira penal koji ni p nije vidio.postaje smijesno
tri utakmice prije ove veceras = pet penala protiv reala , tako da nemoj gluposti da pises vise ..
Ajd nek sad nadju izgovor sto nije zasluzio zlatnu loptu *** im mater :D
nije potrebno trazit izgovor, jer je jednostavno nije zasluzio
koliko je osvojio trofeja ove sezone sa realom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://blog.pik.ba/2011/11/14/busen-trave-koji-je-ronaldu-zasmetao-da-osuta/
mozes se ti zajebavat oko toga koliko hoces lik je nas je ubio tamo mi smo izgubili 6-2 treba da bude sramota a ne da se zajebajes oko glupost
hoces li kupiti busen ili se zajebavas oko glupost