Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje kroz par dana, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
uefalona ima sanse jedino ako sudije budu igrale za nju kao uvijek,ali ovaj put ne igraju u kantaloniji nego u madridu pa ne vjerujem .. kec ko KUCA :)
Ma ta prica da za nekog sudije igraju je smijesna. Sudija je covjek koji moze pogrijesiti i logicno je da u momentima svoje nesigurnosti svira na stranu vecih ekipa, a kad igraju podjednako veliki klubovi onda presudi imidz fudbalera koji pravi prekrsaj ili onog na kojem se pravi prekrsaj-npr. ako je Ramos u sumnjivom duelu u 95% slucajeva ce se svirati protiv njega jer ima takav imidz i to je to nista drugo!
Vala baš, sudije se naklatile na Ramosa pa mu sve sviraju :D :D http://abload.de/img/yilmazramos3blsgj.gif - Yilmaz čak popio žuti radi čega nije mogao igrati u revanšu. http://abload.de/img/vscostamss1i.gif - Sam Ramos priznao da je bio penal. Jedan od dva pehara (kup Španije) ovih zadnjih godina su na silu osvojili. http://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eh kad bi barca razvalila real, da atletico ima sansu da bude prvak, dosadili su vise i real i barca
Bit' ce dobra tekma
nakraju prvi strijelac Messi