Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi sudije, u svim takmicenjima, bile privrzene Barceloni, i sudile u njenu korist? Koliko mi je poznato, Barcelona nije osvojila 9. titula prvaka Evrope, nego Real Madrid, niti je rekorder po broju titula u Primeri. S obzirom na ove cinjenice, logicnije bi bilo da Real Madrid uziva vece simpatije kod sudaca. Da ne bih ispao neprijatelj Real Madrida, sto i ne zelim biti, navesti cu i cinjenicu da su Alex Ferguson i Arsene Wenger mnogo godina u trenerskom poslu, a Pep Guardiola tek 4. godine, izuzmemo li vodjenje mladjih narastaja. Ovime zelim reci da bi oni, prema logici, trebali imati veci utjecaj i veci broj simpatizera medju sudijama, negoli Guardiola. Nadam se da ovim navodima nisam nikoga uvrijedio.
da je bog dao da se sudi ovako cijelu sezonu pa da vidimo onda ko bi bio prvi na tabeli...
Barca se cuvala za Bilbao to se lahko moglo vidjeti,a pobjeda im nebi igrala nista tako da.....
o da, a da li su protiv valencie, osasune, getafea i espanyola pravedno sudili ? ili realu protiv raya, betisa, mallorce, valencie, getafea ? a real je sve te utakmice dobio jedan razlike
Cuj nije bilo penala za nas??? Jao jao sudijaaaaaaa. Zvat ce te platini, samo da znas.....
Kad se normalno i pravedno sudi prema Barceloni ne mogu meda ko god im pruzi otpor. Jos jedan primjer kako to oni igraju \"leprsav\" fudbal bez faulova, sreca pa ih sudija ne smatra vanzemaljcima pa je tako i svirao faulove. Dani Alves pogan ona prava. A Busquets kopackom na glavu direktno ide. Fair play... Betis odlicno odigrao.