Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E veće gluposti nisam odavno čuo. Pa to je ko da jedes tortu lopatom...
Frajer isti Godfather...
@valerij lobanovski Ma nije, to ti je isto kao bht premijer liga
To je isto ko da guzis bez kurca
Nije, to je isto ko i do sad. Neko guzi, a ti to gledaš preko net-a.
Njegov drugi prijedlog: Evropsko prvenstvo u Francuskoj bez igrača
Evo ja imam još bolji prijedlog: Neka igraju FIFA 16.
Onda vam je bolje da ga otkazete.
Jebes tako prvenstvo..
Ma najbolje da ga odigraju na PESu
Europa sad zenje standard koji je sama postavila, gledajuci kako samo par stotina km od nje na svakodnevno se ubija narod koji je bio kriv samo sto postoji. Ista europa je uvela embargo i zabranu prava na odranu suverenoj zemlji i podrzavala srpsko - hrvatsku agresiju na BiH. Na samo 4 sata voznje od Beca spaljivana su ziva djeca zajedno sa majkama, u Sarajevu sa brda iz zabave ubijana djeca po gradu i europa je to mirno gledala, a neki aktivno podrzavali. I sad ....
Aj ne riSe !
Ovo je ono cega SE najvise boje u Evropi. a to je Strah.Strah od nepoznatog,jer do juce sve ovo u Siriji i Turskoj je bilo daleko.A sad je pred vratima.I odmah je drugacije.
Pred praznim stadionima?
Njemačka pohlepa za radnom snagom i nepromišljenost su doveli Evropu do ovog stadija. Uvoz radne snage sumnjive kvalitete i civiliziranosti, zadojene sektaškom mržnjom ne može donijeti ništa dobro. Ne zaboravimo da su se ti ljudi kretali bez pasoša i bilo kakvih dokumenata, među njima je bilo gomila vojno sposobnih muškaraca. Eh sad, pitaj dragog Boga koliko se imbecila i ISIL-ovaca infiltriralo u srce Evrope..
Mogli bi ga vala odigrati i bez lopte
Fifa 16 i kauč
Možel se čestitat. Nakon BiH političara i fudbaleri izgubili vezu sa bazom. Kontak jedino preko podobnioh i kontrolisanih medija :))))
Najgore sto mogu uraditi. Prakticno bi time rekli ovoj gamadi da su pobijedili. Postavi vojsku na ulaze, snajperiste na zgrade... Svejedno. Ali moras pokazati stoci da si jaci od njih, da tvoj zivot nece stati zbog njih.
...profit vs. ljudski životi. tipujem na profit.
"Mi ne možemo odgoditi Euro 2016.."