Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška koja je koštala najmanje 30 mil eura
@B737 Ionako bi vecina od tih para nasla put u privatne dzepove.
@Automatic6666 haj kontam ta sranja da pišeš ispod utakmice sa Italijom ili Finskom, ali ovo je očita sudijska greška koja je direktno utjecala na ispadanje sa prvenstva. Nego kontam, ti si jedan od onih tipova koji moraju srat na nešto.. Haj, treba i takvih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Papetu se i danas smiju za kasete a nikad bolji fudbal nismo igrali + imali smo i rezultate.
Ovo vam nikad necemo halaliti
Ispade sad najveci uspjeh reprezentacije ofsajd protiv Nigerije
Uvijek nam je vazda neko drugi kriv , a ni u kom slučaju naši manekeni . Sudija je na tom SP Meksiku poništio 2 čista gola pa ljudi stisli zube zabili treći gol i pobijedili . Naš izvrsni stručnjak na klupi Sir Safet Ferguson igra utakmicu bez lijevog beka i još na kraju utakmice izjavi nebulozu kako su ga iznenadili igrači Nigerije kako su brzi i okretni , frajer nas je toliko osramotio pred cijelim svijetom da je to strašno.
Pa to zna svako ko imalo poznaje fudbal da Nigeriju i ostale afričke selekcije upravu krasi ta vrlina fizička sprema , izdržljivost , brzina i tako dalje , ali naš panj na klupi nije pogledao nijedne "kasete" od Nigerije jer da jeste ne bi mu palo napamet ni drogiranom da tako nešto izjavi .
grehota Ko zna sta bi bilo da je priznat gol Mozda bi danas imali Bejha do Tokija 😂
Dosadni ste s ovim.
Nije bio offside al je bilo jos 70 minuta igre, a oni nisu centar 3 puta presli...
Nema napretka dok se na ovo vracamo...bilo pa proslo pusti povijest,gledaj sad tko ce nasljedit dzeku,pjanica...
Šta vi pratite još znači ne vjerujem. To davno zaboravljeno baš ko Severinin por*ić.
Zbog ove utakmice me mlada ostavila i udala se za vehabiju.
jesam tada bio srecan poturice kmecale po kliksu hahaha evo ih jos i dan danas, za 10 godina pricaće kako je sarajevo pobjedilo atalantu 8:0
Sam O'Leary? Zar od anglosaksonske gamadi ocekivat neku pravdu i profesionalizam??? Zuto kopile je za ovo dobilo vilu na obali nigerije.
Nije bio ofsajd
Htvatska druga na svijetu a BiH se sijeca svog jedinog ucesca ne velikom takmicenju,evo i na Euro nece ici,a cak i ove camuge u Brazilu nisu mogli dibiti,hahahaa smijesno,i Luksemburg ce na euro po svoj prilici ici,hahaha
@Celzi Čamuge? Hemeroidu gnojni , vnogo ćaćino deraško. Rasističko djubre.🙏😁
HISTORIJSKA NEPRAVDA ZBOG OFSAJDA... HAHHAHAHHHAAAA.... NAMA POTURICAMA JE NAJVEĆA NEPRAVDA NANEŠENA KAD SMO VJERU KRŠĆANSKU IZDALI ZA ŠAKU BRAŠNA.
Odmah Sama O'Leary proglasiti personom non grata, a ostalom Novozelandjanima uvesti vize za ulazak u zemlju!