Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rehmet ti duši LEGENDO! Hz
Đilda moj dobri, sarajevski mangupe, Allah ti podario najljepše mjesto u džennetu! Zauvijek u našim srcima!
Kao navijač njihovog najveceg rivala samo mogu da kažem da je to bio najveci mangup u gradu pred koji je i Ismet Bajramovic ćelo morao pokleknuti.Da mu dragi Allah dž.š podari Džennet a njegovu porodicu sa ženom i nekoliko kćeri koje su ostale bez oca ova država treba da pomogne,pogotovo ministarstvo za boracka pitanja treba obići ovu šehidku porodicu a ne samo pomagati podrumašima i ovim šro su pobjegli za Švabiju. Sramota države i korumpiranih politicara.
Đilda hvala Ti!
nije isključeno da njegov ubica slobodno hoda Sarajevom ili čak radi u drzavnim institucijama.
Dok su ovakvi heroji bili nigdje sosona iz srbije nije bilo
Krenuo kao i ja u rat za odbranu grada i Bosne i Hercegovine . Od čuvenog pozdrava POZDRAV DOMOVINI došli smo dokle smo došli
El Fatiha da Ti Allah dž.š da lijepi džennet od pitara
Kukavice uvjek po civilima
El Fatiha
R.I.P 🤲🇧🇦
Simbol.
Bio je mangup kakvih više nema! Rahmet mu duši.
Vjecni rahmet i sve dzenetske ljepote nasem Dzildi. HZ 1987
"ako treba ginuti, samo da nije od snajpera" i opet agresorski kukavicluk bio na djelu... rahmet ti dusi!