Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel ostati ko u Radniku?
Tako je bila i prica za Stevanovica..
Dobro dosao djecace
Jos jedna prinova treba da prodje odredjeno vrijeme da se uvjerimo u njegove kvalitete i sposobnosti pa na osnovu pokazanog mozemo argumentovati da je istinsko pojacanje !
Zaebo se , zeljo je mali klub
Ne,stvarno je to dobra ideja u Lukavici bi Željo mnogo fino trenirati a mlađe selekcije igrati utakmice.Onda bi ovi rukovodioci mogli fino izgraditi one nebodere na pomoćnom.
'ta reći?! osim- željo,to je moj klub...
@kanarska ostrva Mislim da je bolje da se ipak Torpedo pardon FKS fuzionise sa Slavijom.Torpedo pardon FKS vec ima iskustvo fuzionisanja-Udarnik i Sloboda se svijevremeno spojise,UDBA doda jos par Zeljinih igraca i nasta bordo prica u gradu pod Trebevicem...
Fakat ne znam sta da ocekujem od Zelje, pa ovi u upravi mutavi pa ne vide da nam fali jedan provjereni stoper, opet neki neprovjereni igrac se dovodi... haj kako god sretno.
bolje dovest dva kvalitetna nego deset prosjecnih e mij zeljo
Najbolje da se Željo i Slavija fuzionišu.Tako bi Srbi dobili jedan snažan klub.
Steta sto ce se Slavija ugasit pa ti ne mozemo ispuniti zelju.