Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Download utakmice BiH 2-1 Gana na www.tvsnimci.net
Boze pomozi umno bolesnim ljudima, svasta. Zasto se javljate na ovaj portal,prvo lijecenje pa u normalan svijet. SVASTA!
Sretno na SP Ganooo! I da nam pokazete cetnicki skalp u vasoj vitrini kad budemo dolazili na revans utakmicu u okviru priprema za EP 2012, gdje cete nam pokazivati skalpove i glumiti Engleze kao naseg predstojeceg protivnika u Poljskoj. A Bosanski Srbi koji su godinu dana ranije pobjegli glavom bez obzira iz maticne drzave u Srbiju, sa zalom koNJstatuju da su se zayeballi. Stas.
Vidi SMRDA sto im je krivo sto igramo, a bogami i pobijedjujemo ekipe koje ce njih nakantat 3:0 u Africi. hahahaha opet cete osramotiti naciju, jer vi za to zivite...da se brukate i da vas svi mrze. hajte sad malo u cosak, i nek vam bude krivo. HAHAHA @pipo yehbem ti sve zivo i mrtvo usred one usmrdjene vlashke gujice. hahaha
Mujo glup si koliko i tvoje jadno ime.Pitaj mamu ili seku ko je pobjedio,mama ti cijelo vrijeme bila u ne dozvoljenoj poziciji a seka primala na golu.aj zdravo glpane
ko je pobjedio`?
DŽEKO NA MOM KURRCU BLEEEKOO.
slucajno pobjedili.
Hahaha... Pipo legendo. :)
Pipo 03.03.2010. u 22:18 Ja sam za uvodjenje igranja k.u.r.c.o.m. i da se takav udarac broji 3 gola nesto kao trojka u kosarci...
BEN10 mostar ti je sine u bih i ti si mali bosanac(hercegovac svejedno)i ako to ne znas..dobro gledas jos ben 10 ,normalno da su te starije ustasice oko tebe naucile da si ti mali hrvat al nisi i nikad neces biti .ti si mali kamenjar ,tako si se rodio tako ces i umrijeti.a ti normalno navijaj za hrvatsku,fino je voljeti tudju reprezentaciju i meni je draga,al bolja od nase nije.jer smo ove godine vidjeli dokle su stigli(ja bih volio da nije tako al tako je).stigli su nigdje.idi sad popij mlijeko i ubij se zajedno sa svim ovim debilima slicnim tebi.I ako ne volis svoju reprezentaciju,nemoj citati uopste vijesti o njoj.idi na index.hr i tamo navijaj za tudju i budi mala picka bez identiteta.pickice mala.poz iz sarajeva za svu normalnu raju iz bih.
ČESTITKE NAŠIM ZMAJEVIMA I SELEKTORU SAFETU SUŠIĆU!!! SVAKO DOBRO ZMAJEVI. VI STE PONOS BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Samo naprijed, Zmajevi! Bosanci, unutar i van granica domovine, su uz vas! Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!
SAJO PODNESI OSTAVKU NE BRUKAJ NAS VISE
Ovaj mali Pjanic zayeban pravo......Ima sut kao top...Hajmo Bosnooo!!!!!