Za navijače širom svijeta
0
Prenos meča Sarajevo - Široki na fcsarajevo.ba
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unable to connect Firefox can\'t establish a connection to the server at fcsarajevo.ba. * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. * If you are unable to load any pages, check your computer\'s network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Odlična online igra!možete biti menadžer svog hokejaškog i/ili nogometnog kluba.U razvoju je još mnogo sportova kao što su rukomet,košarka,formula i mnogi drugi na koje se možete također već sada registrirati!Pregršt taktičkih opcija,pogotovo u nogometu.Tržište krcato igračima i zaposlenicima.Možete graditi ogromne stadione.Prijenos utakmica uživo.Trening centar,sportska akademija,obrazovni centar...Preko 350 tisuća aktivnih ljudi iz cijelog svijeta.Jako aktivni forumi.Liga prvaka, kup kupova,vlastiti turniri za vas i vaše prijatelje.Dođite i probajte pa ako vam se ne svidi lako odustanete .Evo link:http://www.powerplaymanager.com/r121512
Pa 80% medju ovim komentarima su komentari iskomplexiranih ŠTRUMFOVA !! Eto toliko ih interesuje FKS !!
Nera je car :)
Htjeo bi samo da se zahvalim za prijenos. Vjerni sam navijac FK Saraajeva, trenutno zivim na strani, i bit ce mi zadovoljstvo opet pratit najdrazi tim :)
hocel biti prenos iz vrapčića , zadnje kolo, ne trebaju nam prenosi iz Sarajeva, svakako idemo na koševo ...??
široki sampion
svima osim pitarima je ovaj clanak smijesan. ovakve se stvari nalaze po nekakvim forumima a ne na udarnoj stranici repektabilne web stranice.
Kad neko dodje u ovaj grad pa se ne primi na ovu vodu i ovaj zrak onda on mrzi sve što je taj grad sve što je Rajvosa i jednostavno nalazi komadić svoje foče, gorazda, rogatice...i utjehu u dolini čupova pa tamo ide da navija za želja dok sluša na tranzistor Riza.
@A Oko moje glupo,prvo se nauci pricati pa nesto komentarisi. Ne kaze se: 1.ISKOMPLESIRANI vec iskompleKsirani 2.ODMA vec odmaH 3.NADŽETE vec naĐete ili nadjete 4.SAVIJET vec savjet HZ AP
lijepa vijest za bordo naciju sirom svijeta koja ce gledati prijenos, ali...ova vijest definitivno pada u drugi plan jer je objavio BALJAK, jadni trećerazredni šibicar, koji jos uvijek nosi titulu DIREKTOR...u najdražem klubu...žalosno, hvaliti se novom upravom u kojoj jedan takav beskicmenjak i sitni lopov sjedi...a, zbog njega i slicnih njemu (daleko im kuća) je i prekinuta zadnja tekma protiv listice, kako bi se klub ociostio od smeca i otpada koji nas truje iznutra, ...U NOVI BOJ...
glup si kao i tvoji komentari
Do kada hinje iz Lištice misle eskivirati Kanton Sarajevo? Tipično za stašu...
upravo, respect... dobro je što misle na bordo bolesnike širom svijeta ;)
nekaže se sarajevo već Vrhbosna! Lištica se samo rijeka zove...