Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BLAGO NJEMU, I JA JEDVA ČEKAM, DA NE GLEDAM JAD, BIJEDU, DA NEGLEDAM NESREĆU MOGA NARODA A BOGA MI DA SE I JA PRESTANEM PATITI NEIMAŠTINOM.
DOBRO SE PRIPREMI ONDA.
Gledao sam nekoliko puta emisiju - intervju koju je TVSA uradila sa Ibrom Biogradlićem. I svaki put mi se činilo kao da je gledam prvi put. Bilo je lijepo slušati priče o zaboravljenim utakmicama i fudbalskim velikanima sa požutjelih fotografija, Ibrinim savremenicima. To je bilo vrijeme kada je fudbal bio fudbal i kada su igrač sa ovih prostora za premiju - ručak u menzi pobjeđivali velikane kao što su Njemačka ili tadašnji SSSR. Uostalom i Ibrina olimpijska medalja, danas kada je svim sportistima u BiH to samo lijepi san govori o tim velikim vremenima, definitivno ovjekovječenim 1967. godine kada je kao desna ruka Miroslava Brozovića dao nemjerljiv dopirnos da u naš grad dođe prva sportska titula u njegovoj istoriji. Čika Ibro neka vam je vječni rahmet! Vi ste osigurali mjestu u istoriji besmrtnika ovog grada!
Rahmet mu duši. Bio i ostao legenda kakva se rijetko pamti.