Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se sad slikate s momkom? Sram da vas bude,za 20 godina,jedina gradjevina koja nije obnovljena u gradu je zeljin stadion,a pretrpio je najgora razaranja,marke jedne nije grad ulozio,a sad se fol slikaju.mame im ga se sjetim
Koliko Željo kao klub i njegovi igraci odudaraju od cijele lige dokazuje i ova posjeta, koliko se cijene Željini igraci itd. posjeta premijera kantona jbt malo prije predsjednik NFSBIH, do kraja sedmice najavljene i posjete Vlade Jagodića i Safeta Sušića, podrska Džeke preko twitera samo jos da dodju Izetbegović i Komšić, svaka čast ..
Zeljo jeste klasa i broj 1 i uvijek je bio, ali ne moze se reci ovako, izgleda kao da nas samo guraju svi, a ne, dolaze jer Zeljo zasluzuje.
majku li mu ustasku, psujte mu svi majku tamo na fejsu
tisina malac, momak je fino rekao sve i dovoljno je vidjeti kakvim tonom je to rekao a i doci ce u posjetu, sranja se desavaju sta odmah furas glupsti fasisto jedan bolji je covjek ta 'ustasa' od tebe deset puta kad ne kontas stvari.