Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moj likCe.. haman da umjesto pobjeda i ove godine ganjas rekord u remijima
nadam se da ce ispast pa onda da barem malo imamo mozga otic i prebit sve u upravi
ovaj Celik fakat sega ekipa
celik je stvarno prelos a svake sezone dovode neka pojacanja,jos imaju najbolji teren al uzalud kad su taraba.
travnik treba izbaciti iz lige pod hitno
ej moj celik sazrio si ti za druge lige konacno,zali boze vjerni navijaca koji dolaze samo da se nerviraju,jedino vrijedite kladionicu igrat na vas
Odkad ode Gerum 1982. Sahara, pustinja, sve do Ćire 2014. Ćirinih 5 mjeseci zelena oaza u pustinji (ili fatamorgana). Sad slijedi 30 godina Sahare.
Odkad ode Gerum 1982. Sahara, pustinja, sve do Ćire 2014. Ćirinih 5 mjeseci zečena oaza u pustinji(ili fatamorgana). Sad slijedi 30 godina Sahare.
Sloboda do groba !
Tačno ova šumska nikad nece imati kvalitetan klub...
Borac pobjedi u Travniku jer ih je pustio u posljednjem kolu prosle sezone da pobjede u BL i ostanu u ligi, jos prije tekme trener Borca izjavio da se nadaju bodovima u Travniku, jer im je Travnik duznik od prosle godine,, i hvala im poklon kvota od kladionica 3,40 na Borac.
http://www.cestitkeza.com/
Budite spremni da objavite i bordo bjele vcrs, jer idemo gas do daske hehe :)
ČELIKA VOLIMO UPRAVU MU JE.BEMO!!!
Mladost - Drina Zvornik 0:2. Mladost koja je na svom terenu u prvom kolu pobijedila Borac sa 2-0 izgubila je od novopečenog premijer ligaša. Ili sam ja lud, ili se ovdje debelo namještaju utakmice.
Mladost - Drina Zvornik 0:2. Mladost koja je na svom terenu u prvom kolu pobijedila Borac sa 2-0 izgubila je od novopečenog premijer ligaša. Ili sam ja lud, ili se ovdje debelo namještaju utakmice.
ovo je antipropaganda fudbala.pa ebote covjek se zapita jel oni treniraju uopce.pa to ne zna pravilno dodat,ustopat i sutirat loptu.sloboda se digla nakon pobjeda protiv loseg travnika i celika i odmah pomislili da su na vrhu svijeta.i onda nalete na malo losiji olimpik koji ih pobjedi i spusti na zemlju. tipicne euforije na nasim prostorima.