Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al u kurcu
ZELJOOOOOOOOOOOOO je najboljiii
Ovdje izgleda najmanje komentara o fudbalu. Ukoliko niste u stanju da s mirom pratite i navijate za svoje klubove bez vrijedjanja drugih na religioznoj/nacionalnoj/regionalnoj pripadnosti - ODJEBITE sa stadiona. Shvatite vec jednom da je to samo igra, koja je, u nasem slucaju, pride i vrlo losa.
ZELJOOOOOOOOOO igra bolje od reala eto da je igro zeljo podero bi bajern !!!!!! NAPRJED PLAVI !!!!!!!!!!!!!
KRENULO JEEEEEEE..ŽELJO ŠAMPION OOOO ŽELJO ŠAMPION,,,,,,MANIJACI GDJE MOGU DA SKINEM ŽELJINU ŠAMPIONSKU PIJESMU NE ZNAM KO JE PIJEVA.AKO KO ZNA NEKA NAPIŠE MOLIM VAS.
JEBEM VAS PRIMITVNE! JEDAN SMO NAROD I SHVATITE DA SE MORAMO PRESTATI PREPUCAVATI! MA STA ME BOLI KURAC JESI LI IZ SARAJEVA ILI TUZLE ILI PICKE MATERINE?!?!??!
Bosanska >Premier Liga je jedna od najacih u Evropi!!! Bas danas citam u novinama hoce Engleski BBC da otkupi Bosansku Premijel Ligu! Kaze ona njihova ni za kite nije pa da malo pokazu Englezima u direktnim prenosima kako se igra fudbal! Toti izjavio u Gazzeta De La Sport danas da ga ne interesuje transfer u Juventus - samo Celo iz Zenice dolazi u obzir ako mu otvore kafic na Jaliji! Sarajevo kupuje Beckhema zbog igre u kupu sampiona sledece godine a Zelji je izgleda jedini spas Ivica Osim - ako ga zena pusti na treninge!!! U ligi sampiona sledece godine ima da imamo 16 predstavnika sto i nije tako lose - pa sta jos vise hocete???
mozda grbavica nema stolice ali ima stadion, dok sarajevo svako kolo srtepi dali ce mu opstina dati kosevo da igraju na njemu, Ma sampion je onaj ko je i naviko da bude ZELJOOOOOOOOOOO
senci, mi vazda dolazimo u tuzlu,bili to horde ili manijaci-a sto to vas nema u sarajevo??? zato sto ste obicne pickice-mater ti tabo svoju
Jebala vam cijela Tuzla matere glupe sarajeske glupi ste sve sminkeri dodjite vi nama u TUZLU da vas malo natabamo !!!!!!!!!!
DODAJTE VISE OVE JEBENE BODOVE ZELJI NA TABLICI --------------- OVDJE >>>>>
Kakvi KMETVI iz tuzle,kakve pokondirene glave...o boze kakve seljacine ...
Kako ono Cola kaze? tuzla jednu kozu muzla...Sa dvije sise sisalo...
Tuzla radi da Sarajevo gradi
TUZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!