Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jok ba, ne vjewrujem ja njima nista. mi igramo vrhunski fudbal pa nam zavide. da nema naseg Dzeke gdje bi Wolfsburg bio i njihova cjelokupna jadna liga!?
treba pitat reuter jel ova info tacna!!!!
ma ko da je kod njih nesto bolje...zapadna propaganda...Hz Prijedor
prodaje se savea ide pod stecaj ,glavni kupac munib misica.
Cudo, Ko Da Mi To Nismo Znali... Ha Ya
Ja bih samo volio znati ko joj dade ime \"Premijer liga\"? Pa zar nema nikakvo ljepse ime, cuj - premijer. Pa nismo englezi u pm.
Jadna liga, jadna reprezentacija, jadna drzava... Bih je jedna velika RUPA u Europi, tu svako dodje samo da se posere. Zao mi je sto moram ovdje da zivim, bog me je kaznio. NAdam se da cu konacko dobit tu vizu, i razgulit odavde!!! Pozdrav svim Bosancima, koji se osjecaju kao ja!!! Treba bjezat odavde....sto dalje to bolje!!!
Ovo nas oni kude zato sto ovdje zive muslimani. ISLAMOFOBIJA. XD Ma ligu treba ukinut i gotovo. Napravit neku amatersku i to je to. Mozda vise takva ne bude privlacna lopovima. XD Sto se tice poredjenja BiH i Velike Britanije u vezi reprezentacija... Ne vidim ni jedan dovoljno dobar razlog da RS i FBiH imaju svoju posebnu reprezentaciju osim sto neki secionisti zele da se na svaki nacin distanciraju od onog sto se zove Bosna i Hercegovina.
kakva drzava takva i liga, najjadnija !
ovi zenicani fakat primitivci i kompleksasi.
ma nemoguće,vidjet ćete sad 1.marta kad Čelik pobijedi Sarajevo u gostima(hehehhehehehehe)
AKO OVO NIJE DOVOLJAN POKAZATELJ OVIM KRETENIMA DA NE RADE POSAO KAKO TREBA ONDA JA NE ZNAM STA JE !!!!! MOLIMO VAS U IME SVIH ISTINSKIH NAVIJACA NAPUSTITE SVOJE FOTELJE I PUSTITE PRAVIM LJUDIMA DA SPASE BH NOGOMET
MA NAJBOLJA LIGA PA KAD GOD ODEM NA UTAKMICU UVIJEK ZADOVOLJAN 90 POSTO POBIJEDA KUCI I ZA OVOG IZ ZENICE NEKA ZNA DA IH MI U SARAJEVU MNOGO VOLIMO DA BOG DA DA IZGORI ZENICA SMOGOVCI
ma ovcje sve nevalja seljancad se dokopala para e minube e ilji ja kad bi mogao krv bi vam vasu uzeo a da je prava drzava i liga za ovu izjavu bi trener jeftinog sarajeva dobio kaznu od 6 mjeseci zabrane treniranja
dosta smo se mi prilagodjavali UEFI , nek se sad malo UEFA nama prilagodjava