Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Sakirija,dva gola danas...
Arsenal ima samo odbrambene i vezne igrace i oni bi za titulu da se bore haha.
4 od 7 tekmi zavrsi 0:0 i to je ta VELIKA Engleska liga. I onda,prebacis na sportklub a tamo Valencia-Barsa,prsti na sve strane,osam puta se rezultat okrece. A City najjaci u engleskoj vjerovatno posluzi Barceloni kao laksi trening. Real,Barsa i Bajrern su klubovi NATO,ostalo je talasika.
@keylot I tako i Real i Barca oderu Citya, Arsenala itd itd...
@keylot Najgledanija to stoji,ali najjaca???? Necu Real,Barsu,Bayern eto spominjati ali eto At.Madrid ce svaki engleski klub otresti. To da englezi vec u martu ostaju bez ucesnika u LP je gotovo sigurica. Sine,Real Barsa i Bajern su druga planeta za te tvoje engleze.