Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je gledao tekmu zna da ih nisu samo srušili nego su ih zakopali 3 metra pod zemljom...da ne bi onog balavog španca na golu koji je nenormalno branio machester bi kući otišao hladno sa 3-4 komada u mreži... ovako SAMO 1:0... a ovaj persi.... ušao... dovoljno :D
Nidje vam persija :P
Felaini igračina!Svaka mu čast sinoć je bio fantastičan!
Ovaj portal je SMECE ? 1999 first game lost TREBLE WON !!
SRUSIO?? HAHAHAHA IN YOUR DREAMS FUCKING HATERS!!! GLORY GLORY WILL NEVER DIE!!
Srušiti i pobijediti jednom u svakIh 40. godina, nema ni sličnosti. Možda da se sportski novinar fakat malo posveti sportu, umjesto repliciranju članaka, koji nemaju veze s mozgom!
Ja rek\'o bilo 7-0 za everton..
Persie, imal te dje jarane?
odlazi fergusone,prije si trener bio,,sada si karinaaaaaaaaaaa
Alex Ferguson : \'\' Hey Arsene, I want my money back\'\' ....
možda je ovo samo taktički poraz :)