Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vec mancester United ne moze osvojit naslov,ONDA BAR NEKA ARSENAL OSVOJI,ONI SU MI POSLE MANCESTER UNITEDA,KLUB KOJI NAJIVSE VOLIM.TAKO DA JE MOJE MISLJENJE NEKA ARSENAL OSVOJI TITULU,A NE NEKI CITY TAMO UMJETNI KLUBOVI.
Bravo Ammar HZSA, volim te najvise :D
Jedan se zaliječi, drugi se povrijedi. Kao da je neko sihre bacio Arsenalu :D Al dobro se držimo i pored toga, go Gunners!
Go GuNNERS!!! Okanice mi cemo uskoro dominirati, Arsenal je izasao iz finansijske krize treba tek narednu sezonu ocekivat nesto vise
COYG
Giroud TARABA!
Nemoj zaje*avati, kako se majstorski zagradio kod drugog gola i gurnuo Chamberlainu... pristojan napadac.
svi arsenalovi fanovi u engleskoj su razocarani njim tokom cijele sezone. Niti ima dribling, niti sut. Svaku desetu 100% priliku pogodi. Taraba!
masina