Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzeno.kako momci samo igraju jos bez skoro pola tima pa to je fantasticno.ne znam da li ce izdrzati ali bi volio kada bi ove godine uzeli titulu.
Jos Walcott i Casorla da se vrate, to ce biti strasno!!!
nema sanse da osvoje. Slabi su oni jos.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedan napadac i stoper i nema nam ravnih u svijetu. Bravo Remzi,kakav igrac,cijelu karijeru bio drvo
Brate stvorili smo klasu. Giroud, Podolski, Oxlade Chambrlain, Walcott su standardni u svojim reprezentacijama, sto znaci da su vec klasa. Sto se tice stopera, Koscelny, Mertesacker i Vermalen, kao i na bokovima Gibbs, Sagna su stubovi obrane ponajboljih Europskih reprezentacija. A Ramseyu kapa dole. Vrhunski igrac
Oduvijek mi je ova ekipa bila draga i fakat bih volio da osvoje titulu pored ovih ostalih bogatih *upaka, ali tesko..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
arsenal kao nekada... pires, henry, bergkamp, brko na golu, tony adams, viera... kakva je to generacija bila
Na ovakvim utakmicama se osvaja titula. Svako zna da ponajteza gostovanja u PL su Swansea, Stoke i Newcastle. Ko ta gostovanja pregazi, psihicki bude u nadmoci
ja se bojim domacih utakmica , oni tu kiksaju
Sta vam je ljudi polako, tek je pocetak ;). Dosta ce ovisiti titula o tome ko dogura dalje u LP, igranje na vise frontova nosi kikseve i tek oko januara ce se vidjeti sta ko moze, inace je tako u Engleskoj. Mada bih volio da Topnici budu na vrhu a da ih Pijetlovi prate :)
Prvi na tabeli i to u trenutku kada ne igraju Walcott , Podolski, Rosicky ,Cazorla,i Oxlade ! Ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad se oni vrate. Arsenal osvaja PL ove godine , upamtite sta sam vam rekao !
...prvi kad ManU, Chelsea, City, ... igraju jako lose.
Pa i ManU, Chelsea i City su proteklih godina bili prvi jer je Arsenal igrao lose.
I zasluzili su, ja navijam za United od kako znam za sebe ali Arsenal igra fenomenalno I mislim da su ostali jedini normalni klub od ovih vecih ekipa, I stvarno im od srca zelim da osvoje titulu ove sezone. Doveli su Ozila I ispostavilo se da je taj jedan njihov transfer bolji od svih koji su City I United napravili zajedno.
Ako se po jutru dan poznaje, onda je ovo trofejna sezona! Go GUNNERS go!
U ovoj sezoni vrlo lako mogu i Arsenal, Tottenham pa i Liverpool biti prvaci. Jer Man City, Man Utd i Chealsea tako su čudljivi.Sa novim trenerima ušli u sezonu i nešta dobrano ne štima. Biti će fakat zanimljiva sezona u vezi budućeg prvaka, samo to.
i u Italiji :)
Juventud Napoli i AS ROMA za prvaka. Od ta 3 kluba. Inter nema roster, lazio je i suviše mali klub, viole ne mogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
YNWA