Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce im Aguero kad su Dzeko i Negredo super team onaj mali sve hoce sam da radi
ono sto je super vidjeti na svakoj utakmici od pocetka sezone jeste to da Džeko stvarno puno trci, trudi se, vraca se, krade lopte, a još i zabija... samo da ostane ziv i zdrav do Brazila aBd. i on i ostali zmajevi
ovo je postalo ZALONSO koliko sudci guraju shity. *** i dzeku i negreda i sve navijace shityja
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U pravo vrijeme ulazi u formu tako je samo nastavi derat ! :D
Ice pinguin, koji to mirza teletović ,jel onaj kokošar što sa papcima ispade u prvom krugu na prvenstvu Europe. Jest mi bila milina kad ispadoše ko da sam na lotu dobi!
Pozdravio te Damir Dzumhur
ice, govno ne zna se sastaviti sa reketom,Ivan ga jebavo ko stoku ndok se nije povrijedio.Igrajte balje sjedeću odboju samo to znate i dao bog da je igraju i džekić i džumhur i svi sportisti koji nastupaju za bih!NARAVNO BEZ NOGU!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad mozes samo procitati komentare, bravo Edine, bravo dijamantu, a prije 2-3 mjeseca svi isti ste mu psovali sve redom zato jer covjek nije imo prostora da pokaze sta zna ;) bravo misevi ;)
Upravo tako.
Ne, oni koji su psovali sada šute ;)
Nek priča ko šta hoće ali Džeko je za City davao mnogo odlučujućih golova! Kad se samo sjetim one finalne utakmice Premiershipa kad je Džeko u posljednjim minutama postigao za 2-2 kada je već sve smatrano izgubljeno, a onda Aguero nekoliko minuta kasnije 3-2 što je Cityju dalo titulu prvaka Engleske ;)
samo naprijed dzeko U INAT SVIM TVOJIM DUSMANIMA to kralju idemo dalje
Negredo stvarno igra kao sat,ima ga po cijelom terenu,redovno zabija,još kad mu se vrati Aguero sa kojim se odlično dopunjava bit će njih dvojicu milina gledati,pa još Silva,Ture,Milner,Kolarov!Bravo! Mogu ga voljeti ili ne on se dokazao u potpunosti,borac do neba,a ne maneken!
.ebo ti maneken nekog
E stvarno je kloc karina od igrača,nemože politi Negredu,a o ostalim da ne pričam.On je konjina marke dorat!
Pa kad mu je Kolarov loptu servirao na tacnu! Ocigledno je da Dzeksona vecina tima ignorise(dal mu ne vjeruju ili sta...),jedino ga Kolarov kad igra uvjek forsira i gadja ga loptama kad god moze!
Bravo Negredo care,još da ti se vrati Aguero nema vam ravnih.Odlično Kolarov igrač utakmice,Negredo naravno vrklo dobro ocjenjen,a kloc ko kloc na klupicu,ko maneken jado.
negredo daje nafakaske golove, 1 na 1 iz 50 pokusaja.. karina
Obriši se oko usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
da mu yebeš mater nema video da vidim golove....sve oni debili što naprave video od par frame-ova i link na neku svoju stranicu a naziv videa neka "friška" utakmica jer znaju da će raja to tražiti mamu li im *** namazanu
Bude u komentaru videa link jer youtube brise inace
To dzeko tabane ti ljubim :D
http://nickzenspot.com/nfsworld/?ref=NZZfHUfQc
Ko je gledo utakmicu vidio je koliko je Dzeko tehnicki bolji od Negreda,pa onaj lik ne zna pas dat prvom covjeku do sebe,a kamoli vodit loptu par metara .
Nadajmo se da ce ova godina biti njegova.Samo naprijed!!
A ja mesara ovih iz Novog Kastela! Samri, dabogdda da mu onaj medjed nije unistio sve krizne ligamente!
sada svi mi opet volimo dzeku kad zabije par komada. sad je on opet igracina itd... gdje su oni sto su pisali nedavno da nema pojma da ne igra vise ko prije utd...