Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bar nisu izgubili od L'poola, i da su pobjedili jednu od onih koje su izgubili od malih klubova, sada bi imali 77 bodova, L'pool bi imao 78, Chelsea 78, City 77, i imali bi sanse za titulu. Ovako se bude na kraju sezone, kao i uvijek.... STETAAA
Do godine jos jaci! Uzeti FA cup, jednom nogom smo vec u LP. Arsenal
ramsey ozil walcott i stanje na tabeli bi danas bilo potpuno drugacije.ali...
veceras se igralo bas fino, konacno krecu ka naprije i po stranama probijat. koscielniev i ziruov dva jaka gola, a i ono ezilovo gospodsko pospremanje.. cetvrto nase, dogodine k**anje ostalih.
smijesi im se novi plasman....ja koliko znam lopta je jos uvijek okrugla....
koja ljepota gledati ramseya i ozila napokon da igraju zajedno jos walcot :) COYG!