Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kardif djeluje, Sarajevo pokupova cijelu mladu reprezentaciju BiH
фк сарајево mislis ? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236602_570076676375273_982925282_n.jpg Jadni i maleni udbasi, klub sa crnom historijom, parolom "bolje 2 uz Allaha, nego 1 uz pomoc vlaha" ili "mrzim Zeljeznicar" ili "divovi"... HAHAHAH J*o vas Radovan koji vas je naucio da cijenite "pravu" vrijednost... ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
P.S. "Najveci" klub... HAHAHAH... :) 8:3 CMOK
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nešto se dešaje...
Katcha Wendy, , budalo isfrustrirana, bolje da te otac izdrkao u lavabo;-) Budalo, puknuces, idi lijeci se. Ti si prototip neostvareng, isfrustriranog, iskomleksiranog, ljubomornog, ruznog covjkea, pun bubuljica, velikog nosa, krace noge, tukli te roditelji, marisala te raja, igrao se sa plasticnim igrackama da se ne udaris, niko nije htio da se igra s tobom i sam si sjedio u klupi...fuj fukaro sizofrenicna sa bipolarnim poremecajem!!! Takvi su i ostali kljakavi strumpfovi, puni kompleksa, umjesto da budu ponosni sto grad ima veliki evropski klub i sto se DIV BUDI!!!
Loncaric, Kvesic, Zeljkovic, Urdinov, Stanic, Tomic, Brkovic, ko o cemu mali strumfovi o vjeri haha, Sarajevo nikada nece biti Capa*** picke !
Jufkaru za tvoju info, Denijal Brkovic nije to sto mislis... Malo se raspitaj pa komentarisi.
Bandovic,, Tadejevic, Tatomirovic, Kovacevic, Trivunovic, Puzigaca, Todorovic, Jeftic, Cimirot Komazec, Bilbija, Kazu kljuci svjedok odbrane radovanu karadzicu dino selimovic hahhahahahaha Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc i ljubav vlaha hahahahahahhahaha
fk sarajevo ima najace ljude, zeljo se raspada ode i adilovic
CCCC (SAMO SLOGA SARAJEVO SPASAVA) NIJE SRPSKO :D
vendy uzmi ga malo....
sarajevo šampion ove godine nemože niko drugi biti željo se raspada nažalost,široki takodje borac nema tu snagu a zrinjski je losiji od sarajeva ima sarajevo jace ljude u savezu
Sta odma najavljujes titule, pokazi se na terenu ako kup osvojimo bice odlicno..
Cамо Cлога Cарајево Cпасава
Sprem˙te se sprem˙te cetnici....
Prodajem 2 ulaznice ZAPAD za utakmicu BiH - Slovacka. Kontakt: [email protected] ili [email protected]
Nemanja skini tu majicu da ne dolazimo na trening
nek je on psovo balijsku majku i golove proslavljao sa tri prsta! JADNI LI STE PITARI KAD BI STE PRODALI SVE ZA TITULU KOJU NECETE OSVOJITI!
Misliš onome alkoholičaru koji ne zna šta je jutros jeo...on balija...hahahahahaha...pa on je veći srbin i od nemanje kada pogledamo koliko samo loče...hem' je metroseksualac...NUFF SAID!!! PS. LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA GA P U Š E I KO SE LJUTI - UVALIMO MU KRUTI!!!
jes lijep ovaj ibrak dešaje se nešto pravi ljepotan ljubi ga majka joj da ga je.
Joj osjeti se neugodni smrad malih "manijaka" ,pa sto vam je krivo sto smo doveli igrace .gledajte svoja posla pa mozda sastavite 11 za sljed. utakmicu
Kasno se sjetili kupovati,mislili s Melunovicem mogu do titule,hahahahahahah!