Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekamo ljubomorne duse i njihove strucne komentare..
zeljovac sam ali da nam je vise dzemala liga bi nam bila minimum u rangu poljske, zato dzemo dobrodosao nazad. svaki posten navijac cijeni kad se dijete kluba vrati korijenima, zato dzemo ima da te nabusimo u derbiju ko nekad :D
kako musliman može igrat u s. sarajevu nije mi jasno jel on musliman ili bošnjak ?
On je onaj sto te napravio, a to mu oprostiti necu, trebo te otresti u WC SOLJU.
Dzemo ,majstore sretno.
Jebaće vam Džemo nanu svima a posebno Štrumfovima, Džemo legendo Sarajeva.
Očekivano,nakon 150 prijelaznih rokova u kojima se špekulisalo da dolazi,mali,pohabani i nadasve istrošeni,na zalasku karijere berberović napokon "ostvaruje svoj najsretniji dan u životu".Smiješni ste pitari,zar vam millijarder treba da biste doveli penzionera.Pa za ovog penzionera Kvesić je Evra.a Stanić Alves. JURIŠAMO NA TROFEJE-A sta reći za ovo,pa vi ste klub sa najviše duplih kruna u državi.Bezveze ste se naložili na ublehu zvanu tan,de mućnite malo tim glavicama praznim,gdje logika da ti je vlasnik milijarder a dovode se igrači tipa okić,neki kostić,u špicu četalj bica,onda ovaj rom džemal itd...
Torpedisto druze, osjecas li i ti neki smrad? Aaaaa, to sa Sugavice smrdi, seru a nemogu vode pustiti... A mora da se neko i pored solje popiso, hebeno u mraku pisati :)
Jadna je liga u kojoj je čovjek sa 33 godine pojačanje klubu koji juriša na titulu. Samo da uzme pare a to što će nekom mladom u naredne 3-4 godine uzeti mjesto nikoga nije briga. Jadnici koji se vesele nekakvoj bezvrijednoj tituli Premijer lige zakukaće kad u pretkolu lige prvaka budu nadigrani od "divova iz crnogorskog ili slovenačkog prvaka" jer ovakva gerijatrija ne može potrčat. I onda ovi što slave pojačanja prvi viču "Spahiću napolje iz reprezentacije" a lik je Darth Vader za Berberovića. Tuga.
Propali kockar
Đeš bolan Džemo međ srbe.
Al prvo juriš na meso i muziku na Bazene...
a star je djemica al haj eto eka trci
Ima covjek 32 godine. U ovoj smijesnoj ligi se moze komotno igrati do 36. Znaci imamo vrhunskog beka naredne 4 godine. Sasvim dosta.
potebi jeste smjesna saajevo je ozbiljan klub pogotovo sad imaju ozbiljne ambicije tako da neznam o cemu pricas smjesna liga djemica je ok al ima godina previse al ko zna mozda ima snage da igra dobro vrijeme je tu pokazace..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
podmlađivanje ekipe uvjek dobro dođe, tiješilo je sarajevo pitanje desnog beka narednih 5 sezona kako je zadovoljan potpisom ma jedva je čeko, a mlad igrač sve će sarajevo osvojit, a lako je tuđe pare trošit aj ih zaradi majčin sine. hahahaa
32 su mu godine, a u ovoj ligi se moze komotno igrati do 36. Prema tome, nisi puno fulio. Imamo desnog beka, s kojim se mucimo vec 4 godine za naredne 4 godine. Nakon te 4 godine, dovest cemo desnog beka Totenhema, a vi cete plakati u 1. ligi FBIH.
bogme ste vi i bjednici i vještačka tvorevina kao rs to isto svako zna, a to se ne može kupiti niti prodati jbga to te prati isto sablja za vratom, aj ćao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da i Džemo malo Tanovih para uzme. Onako dobar igrač :)
On ovo bez probe u evropsko Sarajevo, auuu nemoze to tako 😂
nek ste ga predstavili ,umjesto da pruzite priliku mladjim generacijama vi skupljate istrosene raspale stare znance ,Ili sam ja lud ili je u ovoj drzavi sve nekompetentno?
Bitno je da imamo tebe, kompetentnog, da procjenjuješ kompetentnost drugih... Vjerujem da si stručnjak za sve i znaš sve o svemu, a posebno o fudbalu, jer si predsjednik, direktor, skaut i trener Real Madrida... Doduše djeluješ iz sjene, jer se ne želiš eksponirati... Kakav kreten...
neka pokazace vrijeme ko je u pravu opasne su struje sto formiraju javno mijenje u BiH od sporta do politike sve isto! Da ste kupili besica prije svjetskog i sad zaradili 2-3 Mio al sad nek uzmu drugi pare .Kod nas je sve moguce mozda se KK Bosna pojaca sa Delibasicem Jr ko zna?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)