Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmaj nas
Proradi na SP Vedo!
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Može pričati ko šta hoće ali on ove sezone nije opravdao ovo "bombarder". Čak je jedva i zaslužio poziv u repku. Ovo pričam samo realno, ništa protiv njega lično.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
polahko ljudi nije se lahko vratiti u formu pogotovo poslije one povrede, al polahko, kad proradi niko ga neće moći zaustaviti :D
Nema više nafake za njeg u Stuttgartu. Nadam se da će preći u neki veći klub nakon Mundijala. Inače, jedan od rijetkih napadača sa onim prefinjenim ("starim") njuhom za gol. Nešto kao David Villa. Sve je manje takvih danas. :) Pozdrav za ove što kontaju kako nije umijeće postizati golove "samo iz šesnesterca". Treba se naći na pravom mjestu u pravu vrijeme (to je ono što sam spominjao gore). :)
Bice Vedo opet Vedator, upamtite. Brazil je njegov megdan ..
Djecko za primjer!Winner!!!!!!
Tacno se zapitah na prvoj slici koji je Vedo... Isti dresevi nase repke...
dresovi*
Oni ti ga puše Vedade, Vedade, Vedadeeee !!!
ovaj covjek ce extra odigrati ovo SP:)
nikakav igracic ali bosna nema boljeg
krepajes od muke jelde :D
dobar je za St.Louis Bobcats i Chicago Premier,nikad igrac nije bio a sad je jos i star..zreo za penziju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)