Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav čmar moraš bit da ne cijeniš trud ovog čovjeka za repku, davanje sebe, ljubav prema reprezentaciji, igranje sa povredom, izgaranje na terenu...
Kako više ne kontate, naši ljudi ne mogu podnijeti tuđi uspjeh i to je sva priča !! Naravno normalni se raduju svakom dobrom rezultatu..
Bas tako Casanova, bosnjo je pogane narave, sve ce ti oprostiti, Ali napredak i dobitak NIKADA!!! Jako ruzna osobina se ubacimu nas svijet, pakosni i zavidni, uz to i zlonamjerni! Jako ruzna osobina ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smekeru Bosanski...kralju odbrane nase!
Samo da smiri živci koji su mu podivljali zadnjih mjeseci i rezultat zagarantovan !!
dobar je bio u zadnjih par tekmi u Leverkusenu, ma PREDOBAR, nadam se da ce nastaviti tako ako Bog da
jebat ce nas i na svjetskom,svaku utakmicu usere pa primimo mix po 2 gola sve njegova greska,al ima Kolosinac MASINA
budite objektivni pa napisite da je i sklon kiksevima u vaznim momentima i da je incidentan irgac
Nista covjeku ne moze smetati nego tudji uspjeh..Za razliku od onih koji nista u zivotu nisu stekli i jos uvijek su babini sinovi,Emir je covjek koji se za sve u zivotu sto ima trudio,borio i izborio..Mnogi ga grde jer je temperamentan.Pa koji Balkanac nije? I njemu i svim ostalim igracima trebamo biti zahvalni jer su bar trunku radosti donijeli u ovu napacenu drzavu..Samo hrabro u Brazilu.Vrijeme je da svijet cuje za Bosnu i Hercegovinu kao jednu veliku silu!
dajem cenera da će na SP dobiti crveni u ključnom momoentu
to se podrazumjeva
glupi sandzaklija
istinski cmar na terenu i van terena opet ce nas zajebat kad bude najpotrebnije
Nisam znao da vi iz Šumske navijate za Repku..:-) ;-)
Istina. Spahic je idiot.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Emire Spahiću, s.p.r.č.i.m...t.i...m.a.t.e.r...b.a.l.i.j.s.k.u...u.s.t.a.š.k.u...J.e.b.o te Ante P.a.v.el.ić...i...j.e.b.o...te...T.i.t.o.
@mujesira HITNO kod cika doktora po terapije !!!!!!!! ljudi, ima li ko da pomogne ovom cetniku, barem nek mu Hitlerovu sliku donese, bice mu lakse kad vidi VODJU ;)))
gospar :)
Emire, samo nepravi faul kao protiv Francuske i sve ce biti ok