Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO JE JEDAN DIJAMANT :) jel tako komsije :)???
Sviranje kurcu, ja nisam ni komsija ni susjed, medjutim "Edin Dzeko - Supermen" Neka "Supermen" trci protiv Argentine i neka pomjera svoju guzicu, da ne igramo sa deset igraca.
SVJETSKO JE PRVENSTVO, SVE ZAVISI OD INSPIRACIJE, I NAJBOLJI MOGU ZAKAZATI, PREMA TOME NA TERENU NAM TREBA 11 RATNIKA KOJI CE DA GINU OD PRVE DO ZADNJE MINUTE I KOJI NECE NIKOG RESPEKTIRATI NA TERENU. U PRICI KAKO HOCE, ALI NA TERENU, NIKOG NE TREBAJU RESPEKTIRATI.
Uvali Argentincima ko Amri :D
Naravno da je danasnji uspjeh generacije, zasluga mnogih, te splet niza pozitivnih okolnosti, ali je cinjenica da je danasnja masina zapocela svoju gradnju pobjednickog mentaliteta spojem Edina i MIsketa u Wolsburgu
Samo naprijed dijamantuuu
Gdje su oni koji su ga pljuvali nakon Egipta? Misevi.
samo da nam te ko ne ozlijedi, cuvaj nam se kralju
dijamant kojeg su strasni poznavaoci nogometa na grbavici smatrali majmunom , amaw i ostali , da im nije lopovluka nikad titule ne bi vidjeli
A sve mi nešto toplo oko srca jer je Bosna izrodila ovakve sportaše, nek se po nečemu drugom zna, osim bijede i jada, za nas.
Sta reci,sjajna karijera krunisana odlaskom na svijetsko prvenstvo.
Sta je klix,nedostaje vam materijala za clanke pa predstavljate nekog za koga zna svako i njihova mater?
Mrsko mi citat,ionako sve znam.Svaka cast,potrudili ste se :) Ponos!
Hamajlija nasa , jedan od najboljih Sinova sto je ova zemlja izrodila , nek nam je ziv i zdrav dugo dugo !!!!!
Pričajte vi sta hocete ali Srbin je ostavio traga i na najpoznatijoj Hrvatici i Bošnjakinji - Severini i Amri.
Heroju nacije!! Koliko si nas puta izvukao iz sivila ove drzave. Svaka cast majstore!! Zaista zasluzujes ime DIJAMANT!!!
evo kontam nesto... sve i da osvojimo ovo svjetsko prvenstvo u brazilu, budemo prvaci svijeta u fudbalu, sta li bi to donijelo obicnom narodu, bi li bi se pocela otvarati nova radna mjesta sirom drzave ???
osporavan, hvaljen, ovakav, onakav... bilo kako bilo covjek trpa golove I na tome mu trebamo biti zahvalni jer velikim dijelom njegovom zaslugom smo tu gdje jesmo... samo trpaj u brazilu...
I najbolji primjer kako se našem svijetu nikad ne može ugoditi :) Furaj svoj fazon Dijamante!