Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"odbrana i golman su šansa za Zmajeve", aha, zato im je Pape spremio iznenadjenje: 4-6-0 formaciju, bez napadaca na klupi. Vjerujem da ce se iznenaditi taktickim potezima tipa lazni bek, lazna 9 i lazno krilo predvodjeni laznim selektorom.
5-5-0, uz pokusaj 3-5-3, da nam bekovi presahnu ko protiv Nigerije
Ako je Tino neće igrati onda imamo šansu.
Ma aBd ima da ih poderemo.
Susic Begic suti najvece seljacine sto pustaju ove hecegoce hrvate i Srbe i banjaluke da.izmaju igrace it Bosne i Hercegovine.Nista od nas kako smo zivijeli pije 30 isto radimo samo neka imamo para za ostalo nas nije briga Sellam Paci.
Bravo za KLIX zbog ovog teksta. LAJK! :o))
Selektor nista ne govori o Izraelu pa se stice utisak da o njima nema pojma. Pa da ga onda mi makar informisemo. Mozda i grijesim, ali bi nas onda Susic morao u to uvjeriti.
Ma nije to vazno. Ovi Izraelci se bore za svaku loptu. Komapktni su i dobro uigrani. Sa time brisu cinjenicu da nemaju bas najbolje igrace. Ako nasi igrali kao do sada u kvalifikacijama nece ni doci do te odbrane koja je navodno slaba. Kod nas igra nije povezana. I to je problem. Izmedju veznog reda i napada se stvori prostor od 20 m. To je zadatak trenera da to vidi i da ih nacui da vec kad odbrambeni igraci dodaju loptu i napad mora da se makne prema veznom redu jer je sljedeci korak vezni red prema napadu. Kod nas svako stoji na svojoj poziciji i ceka da mu je donesu.
Samo baklje u ruke i na teren ko nekad sto je bilo i samo bakljom mozemo kilu otjerat ma on dok progovori i sastavi recenicu ja sam u Australiji sa curom vec i to sa Sarajevskog aerodroma a mirno protestvovat nepije vode jer znamo kakvi su protesti bili i nista se nije rijsilo dzaba paljevina i sve... al opet baklje na teren da kretena otjeramo jer nas covjek ukopava al koja je to sprdacina da idemo igrat sa nekim bez napadaca to je da sjedes i places jadan si Safete
Bice napetih 0-2.
Imaju i bolje igrace nego mi tako da su i u zenici oni favoriti
Eto gubimo protiv njih je sve gotovo..
3 0 za BiH.
Safetova logika svakoga porazi. Ekipe znaju po 2 sata da stoje u nevjerici kakvu je pred njih taktiku i ekipu Sajo izveo!
Osim sto kritikujemopsujemo i pljujemo, bilo bi pozeljno i da pokazemo kako nesto znamo pa predlozimo nekarjesenja. A ne da nas, kao navijace, selektor smatra ovcama.
Sta je, hocemo li predlagati ili pljuvati? Nejasno mi je.
Evo recimo, idi do Saje i ponudi mu neke usluge, da ga relaksiraš malo. To mu ne može odmoć u potrazi za pravom taktikom. PS: Ne mislim ništa loše. :)
nasi napadaci takodje briljiraju.. po bolnicama :( :/
nikad nisam bio skeptican kad je u pitanju reprezentacija ali ovaj put dobijamo po nosu