Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste ih predstavili, čitavih malo više od osam rečenica.
Jedan od najtrofejnijih evropskih klubova? To samo autori klixa mogu izjaviti. Najtrofejniji klub zemlje u redu, ali Evrope???
Gledaj stadiona čovječe. Mater vam lopovsku lopovi iz saveza i lopovi političari. Mogli smo imati najmanje 5 ovakvih stadiona šta ste para pojeli gladnici gladni, zadnje vam bilo.
Kad vidim ove stadione MI se samo sramotimo ali zato imamo SDA,SDP,DF,SBB i komsije kojima nista nije vazno samo da nas i BOSNE nema.
Milijarde maraka su stranke pojele. Mogli smo imati 10 Marakana
Slike 1, 2, i 3 sve govore ne treba nikakav dalji tekst.. Uporedite to sa nasom situacijom i sve vam je jasno...
Ljubljanska Olimpija ima takav stadion,pa je jebu svi redom.Nikako da se digne iz sagnutog polozaja!!!!
Hebo stadion na kojem nemožeš naći bombu :)
interesantno gostovanje, nije daleko, steta jedino sto pred bajram igraju
Ovaj na posljednjoj fotografiji u crveno-žutom dresu je primjer kako treba igrati protiv ovih Mađara. Jedan dribling, šut i gol.
sretno komšije
Gledajuci sinoc utakmice Olimpica i Zrinskog ,a eto i Zeljo ne moze rasturit ni tim iz Malte mi jestvarno pokazalo da je nasa liga sve gora i gora. Oni Armenci i onaj Spartak ( mada je Olimpic bio bolji u obe ekme) su uzasne ekipe i ispali su. Zrinski je stvarno smjesan bio , to padanje to lopte se odbijaju od igraca. Onaj Zakaric ko nako ime u ligi , uzas.Uzas nam je liga i sumnjam da ce iko u trece predkolo. Sarajevo bi mozda i proslo u Ligi Evrope jer realno imaju najaci im mada je i to talaska.Kad u prvom predkolu nas neki tim odere ove nake Shirake i ekipe iz Malte po 5 6- 0 tad se i mozemo nadat necemu , ovako, meh. Ligu treba na 10 mozda i 8 klubova smanjit. P.S. Klix , provaljujete se sa predstavljanjem , Predstavljanje kluba 8 recenica .
Brate moj zalosno , Armenija ,ejj ba , ljudi su primili dva gola iz prekida nije Zrinski sanse tupave napravio, pa to je uzas.Olimpic je odigrao bolje al iskreno ona Trnava je hala od ekipe, al eto makar je bara ba bilo. Zeljo ne moze natrpat klub koji je koliko god pricali o nakim napredcima , rebao bit natrpan. Kako onda ocekivat da prodjes jednog Ferencvarosa koji je isto nivo žlj u Evropskom nogometu , al eto kad nasi klubovi ispadaju od Armenaca i o nekako po meni toalno zasluzeno,sta ocekivat. Sarajevo , ja navijam za njih i da imaju napredak imaju pare , grade u infrastrukturu za mladje sto je jedini put ako pogledas Dinamo, da proizvodis igrace a u isto vrjeme dovodis ekipu koja bi mogla nekako se dokopat makar lige evrope. Tek onda kad neki klub izadje ce poras igracima nasim cjena i interesovanje vani. Mi ba stadiona nemamo. Jedino Zenica eto uradi nesta.Nema klubski fudbal za oko 10 godina treba da bude konacno proizvodjac igraca za repku , jer amnesija nece dugo
Svi klubovi naše lige su što se tiče tehnike,taktike i fizičke spremnosti na amaterskom nivou.
Kad ce neko napravit stadion tupav ovdje , pa stvarno vise .
Jebeš Ferencvaroš, treba im predstaviti Videoton.
mozda da nam prestave besiktas
Mislim da cemo ih izbaciti... zivi bili pa vidjeli nije to daleko...
Nije Ferencvaros Videoton ;)
Budimo realni, pregazit će ih Ferencvaroš ko plićak !
nazalost
Samo reci: Ferencvarosh je bivse klub Muhamed Besica. I pravom Bosancu dosta.