Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slobodi je do pravosnaznosti presude, a zatim se vraca u zatvor i status njegovog kluba ide na ponovno razmatranje! Druga liga im se smjesi... Iyi yolculuklar :)
o cemu vi to???????? taj covjek je od danas na slobodi....cccccccc
\"Zadnja dva predsjednika kluba uhvaceni u vise skandala.\" šta laješ ti ? u kojem skandalu su uhvaćeni rosel i laporta ? a ko je ciganski klub o tome ne treba govoriti jer svi znamo ;)
Predsjednik FK Fenerbahče na slobodi nakon 358 dana http://www.aa.com.tr/ba/rss/62070--predsjednik-fk-fenerbah--e-na-slobodi-nakon-358-dana?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Bas ste nam vi iz Barce nasli govoriti. Zadnja dva predsjednika kluba uhvaceni u vise skandala. Ali sta drugo i ocekivati od kluba ciji navijaci redovno autobuse neprijateljskih ekipa gadjaju kamenjem. Skoro pa Balkanski mentalitet. Naravno, Real je iznad toga i ne spusta se na taj nivo. Malo pocistite ispred svojih vrata prije nego sto pocnete opet prozivati klub koji redovno povezujete sa negativnim temama koje uopste nemaju veze sa njim. Ako vec navijate za cigane ne morate ih i glumiti.
uskoro će i realov tako završiti...
svaka cast. postajete zemlja za primjer