Trener lumpuje dok tim propada
0
Predsjednik Tereka se sprema da najuri Gullita
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terek je veceras zijanio sa 0:1, i desilo se vec ocekivano... Legendarni Gullit je pred kamerama izjavio: \"ne vjerujem da bi bilo dugacije i da sam dobio ovu tekmu, otkaz mi je vec visio nad glavom\"..
za prijatelja muslimana Kadirova, pozdrav iz Bijeljina.
RAZMAN KADIROV je kriminalac, ubica i zlocinac. Sramotno je da je uopste na slobodi, a da ne pricamo o razbacivanju novcem dok narod u njegovoj drzavi umire od gladi. Ili jos gore, trune u zatvorima u kojima bi R.K. trebao VJECNO obitavati.