Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ste svi napali na Susica. A za trenera rukometne niko ni rijec ko da sve osvaja odreda a ne da se sramoti. Kvalifikacije, ispali. Svjetsko prvenstvo, osramotio, igraci ne mogu da hodaju, profulo taktiku kada su trebali da pobjede on uvede pogresne izmjene. I to je sve u dure. niko nije trazio ostavku. Ciro kockar. Ni blizi Papetovog uspjeha, sto se tice repke, a svi se nesto kunu u njega. Niste zahvalni ni malo.
Kad ce Svinjo jazavac u Italiju?Sta je 5 miliona za adzinog Maradonu. Pored Caktasa, Balica i Vlasica on gubi mjesto i u Hajduku.
da vas nije tacno bi vas covjek trebo izmisliti
Eno TSS i Pape plaču od sreće, neka je istina isplivala a njegov amidzic ni u prvih 11 ova dva susreta u Evropi Hajduka a bio se počeo kurčit kako ga traži Inter..... Hahahhahahahah
A ti si poludio jbt pa ostavi momka ma miru vise...
To Zuke, da u dogledno vrijeme kucu kupis u Dubrovniku.
Inter na aparatima!
Safet Susic like this....